Az önce duyuru yapıldı! 5 gün boyunca tamamen kapalı olacak

Az önce duyuru yapıldı! 5 gün boyunca tamamen kapalı olacak
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, Düzce Anadolu Otoyolu'nun Düzce ile Kaynaşlı gişeleri arasının üstyapı çalışması nedeniyle kapalı olduğunu duyurdu.

Karayolları'nın yaptığı duyuruya göre, Düzce Anadolu Otoyolu'nda gerçekleştirilecek üstyapı çalışması sebebiyle yolun 5 gün boyunca trafiğe kapatıldığı açıklandı.

5 Gün Sürecek Kapanma

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 13 Mayıs 2024 saat 09.00’dan 17 Mayıs 2024 günü saat 17.00'ye kadar Anadolu Otoyolu'nun Düzce kavşağı ile Kaynaşlı kavşağı arasında yer alan Ankara istikameti üstyapı onarım çalışması yapılacak.

Trafik Yönlendirme Çalışmaları Başladı

Yapılacak çalışma nedeniyle sabah saatlerinde Düzce ile Kaynaşlı gişeleri arası Tursan tesislerinden trafiğe kapandı. Bu kapsamda, trafik akışının güvenliği için çeşitli önlemler alınmıştır. Trafik, İstanbul istikametinden çift yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaya başlanmıştır.

Karayolları Ekipleri Hazır

Karayolları ekipleri, yolun onarımı için gerekli olan kazıma çalışmalarına başlamıştır. Bu ekipler, belirlenen plan doğrultusunda çalışarak, yolun en kısa sürede tekrar trafiğe açılmasını sağlayacaklardır.

Sürücülere Önemli Uyarı

Yetkililer, bu yolu kullanacak olan sürücülerin işaret ve işaretçilere dikkat etmelerini önemle vurgulamaktadır. Bu uyarı, sürücülerin güvenliğini ve trafik düzenini sağlamak amacıyla yapılmıştır.