Ataşehir'de Dehşet Anı: Yakıt Tankeri Patladı, 1 Ölü 3 Yaralı!

Ataşehir'de Dehşet Anı: Yakıt Tankeri Patladı, 1 Ölü 3 Yaralı!
Ataşehir'de park halindeki bir yakıt tankerinde patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Ataşehir'de Ferhatpaşa Mahallesi'nde bulunan bir dinlenme tesisinde park halindeki bir yakıt tankerinde 4 Mart 2024 tarihinde dehşet verici bir patlama meydana geldi. Patlamada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Samandıra Caddesi üzerindeki bir dinlenme tesisinde gerçekleşti. Depo olarak kullanılan yakıt tankerinde dış kaynak çalışması yapıldı. Kaynak yapım çalışmaları sırasında bir anda patlama meydana geldi. Patlama ve sonrasındaki yangın, çevrede büyük paniğe yol açtı.

Patlamada olay yerinde bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede 2 kişinin hafif yaralı olduğu belirlendi. Acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen 40 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. Bir diğer yaralının durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Patlama anı ise bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, 2 kişinin tankerin üst kısmında çalışma yaptıkları sırada tankerin bir anda patladığı görülüyor. Patlamanın ardından alevler yükselirken, panik halinde kaçışan insanlar da görülüyor.

Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Haber Detayı:

  • Tarih: 4 Mart 2024
  • Saat: 11.00
  • Yer: Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, Samandıra Caddesi
  • Olay: Depo olarak kullanılan yakıt tankerinde patlama
  • Sonuç: 1 ölü, 3 yaralı
  • Gözaltına Alınan: 3 kişi
  • Soruşturma: Devam ediyor