AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu! Şiddetli deprem oldu: İşte depremin ayrıntıları

AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu! Şiddetli deprem oldu: İşte depremin ayrıntıları
Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre korkutan bir deprem oldu.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin şiddeti, sabah saatlerinde bölgede hafif bir sarsıntıya neden oldu.

Derinlik 5.13 Kilometre Olarak Ölçüldü

Deprem, yerin 5.13 kilometre derinliğinde kaydedildi. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ölçümlere göre, sarsıntının derinliği bu seviyede tespit edildi.

Olumsuz Bir Durum Oluşmadı

Şans eseri, depremin oluşturduğu sarsıntı sonucunda herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı. Bölgedeki yerel yetkililer, vatandaşların güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaya devam ediyorlar.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde yaşanan bu deprem, bölgedeki deprem riskini ve alınması gereken tedbirleri bir kez daha gündeme getirdi. Yetkililer, halkı deprem konusunda bilinçlendirme ve hazırlık konularında sürekli olarak bilgilendiriyorlar.