Acı haberler her gün artarak devam ediyor! 34.904 kişi hayatını kaybetti

Acı haberler her gün artarak devam ediyor! 34.904 kişi hayatını kaybetti
İsrail'in Gazze Şeridi'nde başlattığı bombardıman, uzun süredir devam etmekte ve bölgede ciddi insan kayıplarına neden olmaktadır. Bu süreçte hayatını kaybedenlerin sayısı ve yaralananların sayısı giderek artmaktadır.

Gazze Şeridi'ndeki saldırılarda binlerce sivil hayatını kaybetmiş, çok daha fazlası yaralanmıştır. İsrail ordusunun gerçekleştirdiği saldırılar, milyonlarca sivilin yaşadığı yerlere yönelik olarak devam etmektedir, bu da can kayıplarının ve yaralanmaların artmasına sebep olmaktadır.

Son 24 Saatteki Durum

Son 24 saat içinde gerçekleşen saldırılarda 60 Filistinlinin hayatını kaybettiği ve 110 Filistinlinin yaralandığı açıklanmıştır. Bu saldırılar, bölgedeki insani krizi derinleştirmekte ve sivillerin hayatını tehlikeye atmaktadır.

İsrail'in Engelleme Politikası

İsrail, sınır geçişlerini kapatma ve insani yardım malzemelerinin girişini engelleme gibi politikalarıyla bölgedeki insani krizi daha da derinleştirmektedir. Bu durum, yaralıların tahliyesini ve hastanelerin faaliyetlerini sürdürmesini engellemekte ve insanların hayatını riske atmaktadır.

Acil Eylem Çağrısı

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Koordinasyon Dairesi, İsrail'in bu engellemeleri nedeniyle tıbbi malzeme eksikliği ve hastanelerin faaliyetlerinin durmasıyla karşı karşıya kaldıklarını belirtmiştir. Bu durum, hastaların yaşamını tehlikeye atmaktadır ve acil bir çözüm gerektirmektedir.