5 şehir ve çevresi için uyarı yapıldı! Perşembe günü etkili olmaya başlayacak

5 şehir ve çevresi için uyarı yapıldı! Perşembe günü etkili olmaya başlayacak
Meteoroloji yetkililerinden gelen son uyarıya göre, Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak, Şanlıurfa ve Mardin gibi bölgelerde kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Hava durumu otoriteleri, kuvvetli yağışların perşembe günü sabah saatlerinden itibaren söz konusu illerde etkisini göstereceğini belirtti.

Özellikle Diyarbakır, Batman, Siirt, Şırnak çevreleri ile Şanlıurfa’nın kuzey ve doğusu, Mardin’in doğu ilçeleri için yapılan uyarılarda, sel, su baskını, kuvvetli rüzgar, kar yağışı ve çığ gibi risklerin bulunduğu vurgulandı.

Ulaşım ve Güvenlik Tedbirleri Alınmalı!

Halkın, kuvvetli yağışlara bağlı olarak meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiği belirtilirken, özellikle ulaşımda aksamaların yaşanabileceği hatırlatıldı.

Hava Durumu Otoritelerinden Detaylı Açıklama!

Meteoroloji 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, yağışların etkisinin cuma akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi.

Dikkatli ve Tedbirli Olun!

Hava tahminlerine göre, bölgede beklenen kuvvetli yağışlar nedeniyle vatandaşların gerekli önlemleri alarak güvenli bir şekilde hareket etmeleri önem taşıyor.