Ziraat Bankası Ramazan Ayı destek ödemeleri başladı. Gıda alışverişlerine özel destek ödemesi.

Ziraat Bankası Ramazan Ayı destek ödemeleri başladı. Gıda alışverişlerine özel destek ödemesi.
Ramazan ayına sayılı günler kala bankalardan gelen destek kampanyaları hız kazandı. Ziraat Bankası'na başvuru yapan herkese Gıda alışverişlerine özel ödeme yapacağını açıkladı. İşte detaylar...

Ramazan ayına özel olarak tasarlanan destek ödemeleri gelmeye devam ederken bir kampanya haberi de Ziraat Bankasından geldi. Katılım sağlayan herkese anında destek ödemesi yapacağını açıkladı.

Ziraat Bankası kampanya detayları!

Ramazan ayına girilmesine sayılı günler kala bankalar tarafından yapılan kampanyalara bir yenisi daha eklendi Ziraat Bankası Ramazan ayına özel kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası gıda alışverişlerine özel yeni bir kampanya başlattı. Banka resmi internet sitesi üzerinden şu açıklamayı yaptı; “sektörel işbirlikleri gerçekleştirilerek, 300 TL ödeme” yapacağını resmen ilan etti. Kampanya doğrultusunda ise katılımın zorunlu olduğunu vurguladı. Ziraat Bankası, belirlenen şartlara uyan kişilerin kampanyaya katılabileceği konusunda açıklama yaptı.

300 TL için kampanyaya katılım şartları

 Ramazan ayına özel olarak tasarlanan kampanya doğrultusunda 300 TL ödeme verecek olan Banka, ödeme ile ilgili şartlar konusunda bilgi verdi. Söz konusu olan kampanyadan sadece 30 Nisan 2023 tarihine kadar yapılan alışverişlere 300 TL’ye kadar Bankkart Lira verilecek. Ziraat Bankası, kampanya şartları ile ilgili şu açıklamalarda bulundu. Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak olan 300 TL ve üzeri her alışverişe 30 TL toplamda ise 300 TL Bankkart Lira verileceği konusunda açıklama yaptı. Bu doğrultuda ise kampanyaya katılım zorunlu. Ziraat Bankası, kampanya katılım ile ilgili de bilgi verdi.

Kampanyaya katılım sağlamak için Bankkart Mobil ile Bankkart internet sitesi üzerinden katılım işlemlerinin yapılabileceği gibi SMS ile de katılımın yapılmasının mümkün olduğuna dair açıklamada bulundu. SMS ile katılımda bulunmak isteyenler ‘RAMAZAN’ yazıp 4757’ye kısa mesaj göndermesi gerekmektedir. Ayrıca Ziraat Bankası, bir uyarıda da bulundu kampanyanın sadece asıl kart sahipleri için olduğunu vurguladı. Ziraat Bankası, kampanyasından yararlanamayacak olan kartlar ise Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kart sahipleri bu kampanyadan yararlanamayacak.