Ziraat Bankası müşterilerine müjde! 7.500 TL hediye ediliyor

Ziraat Bankası müşterilerine müjde! 7.500 TL hediye ediliyor
Ziraat Bankası, tatil sezonunun başlamasıyla birlikte müşterilerine yönelik büyük bir kampanya duyurusu yaptı. Bankanın kart sahiplerine sunduğu bu kampanya, tatil planları yapan müşteriler için oldukça cazip fırsatlar barındırıyor.

Ziraat Bankası’nın Bankkart sahiplerine özel olarak başlattığı bu kampanya, 10 gün içinde sona erecek. Kampanya kapsamında, Coral Travel ile yapılan belirli tutarlardaki alışverişlerde müşterilere cömert miktarda Bankkart Lira hediye ediliyor. Tek seferde yapılacak 25.000 TL ile 49.999 TL arasındaki alışverişlere 2.500 TL, 50.000 TL ile 99.999 TL arasındaki alışverişlere 5.000 TL ve 100.000 TL ve üzeri alışverişlere ise tam 7.500 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

1-20 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanyaya katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla kolayca kayıt olunabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen asıl kart sahiplerinin kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor ve katılım sağlamayan müşteriler bu fırsattan yararlanamayacaklar. Ayrıca, alışverişin Bankkart POS cihazından yapılması şartı bulunuyor.

Kazanılan Bankkart Liraların Kullanımı

Kazanılan Bankkart Liralar, 28 Haziran 2024 tarihinde kart sahiplerinin hesaplarına yüklenecek ve 27 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 28 Temmuz 2024 tarihinde geri alınacak. Kampanya, müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

Ek Bilgiler ve Uyarılar

Kampanyadan elde edilen Bankkart Liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek. Ancak, Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında kullanılamayacak. Kampanyadan yararlanılan işlemin iptal/iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacak. Ayrıca, ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibinin harcamalarına dahil edilecek.