Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! Kart sahibi olanlara 250 TL hediye edilecek

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! Kart sahibi olanlara 250 TL hediye edilecek
Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Mayıs ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı. Bankanın sunduğu bu tür kampanyalar, müşteriler arasında büyük ilgi görüyor.

Ziraat Bankası'nın müşterilerine yönelik sunmuş olduğu kampanyalardan biri, restoran ve kafelerde geçerli olacak. Bu kampanya, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Bankkart sahipleri, bu kampanya kapsamında yapacakları harcamalardan önemli avantajlar elde edebilecekler.

Kampanya Detayları

Bankkart sahipleri, Bankkart POS'undan tek seferde yapacakları 1.000 TL ve üzeri her harcamada 50 TL, toplamda ise 250 TL Bankkart Lira kazanacaklar. Bu kampanyadan faydalanmak için katılımın Bankkart Mobil veya bankkart.com.tr üzerinden sağlanması gerekiyor.

Önemli Noktalar

Kampanyaya katılım sağlanırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Örneğin, Bankkart ile yapılan harcamaların Bankkart anlaşmalı kafe ve restoranlarda yapılması gerekiyor. Ayrıca aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.

Kazanılan Avantajların Kullanımı

Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar, müşterilerin kartlarına anında yüklenecek. Bu liraları kullanabilmek için alışveriş öncesinde kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Ayrıca kazanılan liralar, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de geçerli olacak.

Özel Durumlar ve İstisnalar

Kampanya bazı özel durumları ve istisnaları da içeriyor. Örneğin, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değil. Ayrıca iptal, iade, Bankkart Lira kullanımı ve nakit çekim işlemleri de kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek.

Ziraat Bankası'nın Bankkart sahiplerine yönelik düzenlediği bu kampanya, müşterilere çeşitli avantajlar sunuyor. Müşterilerin bu kampanyadan faydalanmak için detayları dikkatlice incelemeleri ve gerektiğinde katılım sağlamaları önem taşıyor.