Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! 1.000 para iadesi yapılacak: Bunu yaparak alabilirsiniz

Ziraat Bankası kartı olanlar dikkat! 1.000 para iadesi yapılacak: Bunu yaparak alabilirsiniz
Ziraat Bankası, müşterilerine yönelik çarpıcı bir kampanya duyurusu yaptı. Bu kampanya ile müşteriler, yapacakları harcamalardan büyük bir avantaj elde edecekler. İşte detaylar...

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, kart sahiplerine 1000 TL tutarında bir hediye verilecek. Bu hediye, Bankkart ile yapılan belirli harcamalara bağlı olarak verilecek.

Alışverişe Göre Hediye Kazanma Şansı

Bankkart sahipleri, giyim ve ayakkabı sektörlerinde yapacakları alışverişlerde belirli tutarlara ulaştıkça hediye kazanacaklar. 2500 TL ile 4999 TL arası harcamalara 250 TL, 5000 TL ve üzeri harcamalara ise 500 TL hediye verilecek. Toplamda ise 1000 TL'ye kadar hediye kazanma şansı bulunuyor.

Kampanya Detayları ve Katılım Şartları

Ziraat Bankası'nın düzenlediği kampanya, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlayabilecekler. Katılım için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

Kazanılan Hediye ve Kullanımı

Kazanılan hediye tutarı, müşterilerin Bankkartlarına anında yüklenecek. Bu hediye tutarı, Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilecek. Ayrıca, alışverişlerde Bankkart Liraları ile ödeme yapmak mümkün olacak.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kampanya kapsamında, nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal, karta para yükleme ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.