Ziraat Bankası hızlı kredi veriyor: Ayda sadece 1.376 TL taksit ödeyeceksiniz! Para 10 dakikaya hesabınızda

Ziraat Bankası hızlı kredi veriyor: Ayda sadece 1.376 TL taksit ödeyeceksiniz! Para 10 dakikaya hesabınızda
Kamu bankaları arasında yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Ziraat Bankası önemli bir açıklama yaptı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre aylık 1.376 TL taksit ile 50 bin TL’ye kadar kredi verileceğini açıkladı. İşte detaylar

Ziraat Bankası’nın resmi web sitesinde yer alan habere göre kredi çekmek isteyenler hemen başvuruda bulunabilecek. Son dönemlerde banka faizlerinin artması sonrasında kredi çekmek isteyenler araştırmalarına hız kazandırdı. Uygun faiz imkanı ve kolay ödeme seçenekleri için Ziraat Bankası harekete geçti.

KREDİ MİKTARINA GÖRE VADE SEÇENEĞİ

Yapılan açıklamada ödeme seçeneklerinin tüketiciye göre şekillenebileceği belirtildi. Kredi çekmek isteyenler için 50 bin TL’ye kadar olan miktarlar için 36 ay, 50 bin TL – 100 bin TL arasında olan krediler için 24 aya kadar 100 bin TL’den fazla olan krediler için 12 aya kadar vade imkanı sunulduğu belirtildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

Ziraat Bankası’ndan kredi çekmek isteyenler için kredinin özellikleri şu şekilde sıralandı:

Dilediğiniz ödeme seçenekleriyle esnek bir yapıya sahiptir.

50.000 TL’ye kadar olan krediler için 36 aya kadar, 50.001 TL ve üzeri ile 100.000 TL arası krediler için 24 aya kadar ve 100.001 TL ve üzeri olan krediler için ise 12 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Şahsi ve/veya maddi teminat alınmaktadır.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine Hayat Sigortası* ürünü sunmaktadır.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Ziraat Bankası resmi web sitesi üzerinden yayımladığı tabloda örnek ödeme için detayları aktardı. Buna göre Ortalama 20 bin TL kredi çekmek isteyenler 18 ay vade de aylık 1.376,94 TL kredi çekebilecek. Faiz oranının yüzde 1,89 olduğu kredi de yıllık maliyetin yüzde 33,3315 olduğu açıklandı. Aşağıdaki link üzerinden çekmek istediğiniz miktara göre aylık ödeme tablosunu inceleyebilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME TABLOLARI İÇİN TIKLAYIN