Yapı Kredi Bankası ihtiyaç konut ve taşıt kredisi kampanyası ile faizsiz 10 bin TL ödeme yapıyor

Yapı Kredi Bankası ihtiyaç konut ve taşıt kredisi kampanyası ile faizsiz 10 bin TL ödeme yapıyor
2023 yılıyla birlikte bankalardan da kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Müşteri kazanmak isteyen bankalar çeşitli ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerini duyurmaya devam ederken, Yapı Kredi’den de yeni kampanya haberi geldi.

Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların sunduğu kampanya haberlerini yakından takip ederken, gündemde de sık sık kampanya haberleri yerini alıyor. Yapı Kredi Bankası da acil nakit ihtiyacı olanlara koşulsuz şartsız 10 bin TL ödeme yapacağını duyurdu. İşte detaylar…

Faizsiz 10 bin TL ödeme!

Enflasyondaki yükseliş ve dolar kurundaki dalgalanmaların ardından vatandaşların da nakit ihtiyacı giderek artıyor. Özellikle müşteri kazanmak isteyen bankalar sık sık kampanya haberiyle gündemde yer almaya devam ediyor. Yapı Kredi’den başvuru yapan herkese koşulsuz şartsız 10 bin TL ödeme haberi geldi. Kampanyaya 15 Mart 2023 tarihine kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından yararlanılabileceği belirtildi. Faizsiz nakit avans kampanyasına başvuru yapan herkese 10 bin TL ödeme yapılacağı duyuruldu. Maksimum taksitli nakit avans tutarı 10 bin TL olarak belirtilirken, 6 aya varan vade için geçerli olduğu da belirtildi. 

Son başvuru tarihi 28 Şubat 2023!

Yapı Kredi Bankası’nın paylaştığı kampanya tarihleri 1 ve 28 Şubat 2023 olarak açıklandı. İlk defa müşteri olan vatandaşların bu kampanyadan faydalanabileceği belirtilirken, 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusu yapan ve başvuru Yapı Kredi Bankası tarafından değerlendirildikten sonra onaylanan ve kartların kullanıma açılması halinde müşterilerin bu kampanyadan yararlanabileceği duyuruldu. 

Yapı Kredi Bankası faizsiz nakit avans kampanyası detayları

Yapı Kredi Bankası tarafından paylaşılan kampanya kapsamında; Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 15 Mart 2023’e kadar Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi, Müşteri İletişim Merkezi ya da ATM üzerinden faydalanabilecekler. Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyası sadece bireysel kredi kartları ile kullanılacaktır. Yapı Kredi, kampanyada değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.