Vodafone mobil hat kullananlar dikkat! Para hediyesi yapılacak

Vodafone mobil hat kullananlar dikkat! Para hediyesi yapılacak
Garanti Bankası, Vodafone hat sahipleri için heyecan verici bir kampanya başlattı. Banka, bu kampanya kapsamında müşterilerine 400 TL'ye varan bonus imkanı sunuyor. İşte detaylar...

30 Haziran 2024 tarihine kadar geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası'ndan promosyon kodu almanız gerekiyor. Ardından Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" adımını takip ederek bankaya kaydolmanız gerekiyor. Bu adımları tamamlayan bireysel müşteriler kampanyadan yararlanabilir.

Bonus ve Hediye Çeki Kazanma Fırsatı

Promosyon kodunu giren müşterilere Vodafone Yanımda uygulaması içinde yer alan online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da ve Vodafone Her Şey Yanımda web sitesinde kullanılabilecek 300 TL hediye çeki verilecek. Üstelik, Bonus kredi kartı başvurusu yapılması ve onaylanması durumunda, kartla yapılacak ilk 400 TL'lik alışveriş sonrası 400 TL bonus kazanılacak.

Önemli Tarihler ve Kullanım Şartları

Kampanya kapsamında kazanılan hediye çekleri en geç 15 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Ancak, 400 TL bonus ise 16 Temmuz 2024 ile 16 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Unutulmamalıdır ki, kullanılmayan bonuslar 17 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Diğer Önemli Noktalar

Hediye çekleri nakde çevrilemez ve başka promosyonlarla birleştirilemez. Ayrıca, her bir müşteri kampanya dönemi içinde en fazla bir hediye çeki kazanabilir. Kampanya dahilinde hediye çekleri, Vodafone Yanımda uygulaması ve web sitesinde belirtilen ürünlerde geçerlidir.

Kampanya Değişikliği ve Sorumluluklar

Kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkı T. Garanti Bankası A.Ş. ve Vodafone Mall A.Ş.'ye aittir. Ayrıca, kampanya kapsamında yaşanabilecek ürün hataları veya teslimat sorunlarından Garanti Bankası sorumlu değildir.