Tamamen ücretsiz olacak! Doğalgaz faturası ödeyenlere duyuruldu

Tamamen ücretsiz olacak! Doğalgaz faturası ödeyenlere duyuruldu
Kuveyt Türk Bankası, doğalgaz faturası ödeyen müşterilerine özel bir kampanya başlattı.

Doğalgaz faturası ödemeleriyle ilgili detaylar ve kampanya koşulları banka tarafından detaylı bir şekilde açıklandı.

Bankadan alınan bilgilere göre, Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları kullanıcıları, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar Kuveyt Türk İnternet Şube, Kuveyt Türk Mobil, Kuveyt Türk Şubeleri, İgdaş Vezneleri ve İgdaş İnternet Sitesi üzerinden yapacakları doğalgaz faturası ödemelerini 3 taksitte gerçekleştirebilecekler.

Kampanya Detayları ve Koşulları

Kuveyt Türk Bankası'nın düzenlediği kampanya, minimum 100 TL maksimum 7500 TL tutarındaki işlemlerde geçerli olacak. Müşterilerin kampanyaya katılmak için ödeme yapmadan önce "ONAY IGDAS" yazıp 2848'e SMS göndermeleri gerekiyor.

Katılım ve Çıkış İşlemleri Kolaylıkla Yapılabilir!

Katılım sağlandıktan sonra yapılan tüm işlemler, çıkış yapılana kadar 3 taksit olarak uygulanacak. Ayrıca, kampanyadan çıkmak isteyen müşteriler "IPTAL IGDAS" yazıp 2848'e SMS gönderebilirler.

Katılım Dahil Olan Kartlar ve Kampanya Sonlandırma Hakkı

Kampanya, Sağlam Kart, Sağlam Kart Genç, Sağlam Kart Kampüs, Özel Bankacılık World Elite Kredi Kartı ve Miles&Smiles Kuveyt Türk Bireysel Kredi Kartları dahil olmak üzere birçok kartı kapsamaktadır. Kuveyt Türk, gerekli gördüğü durumlarda kampanyayı sonlandırma ve şartlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.