SSK ve Bağ Kur emeklilerine müjde! Başvuru bile yapılmadan verilecek: Hesaplara karşılıksız 2 bin lira yatıyor

SSK ve Bağ Kur emeklilerine müjde! Başvuru bile yapılmadan verilecek: Hesaplara karşılıksız 2 bin lira yatıyor
Milyonlarca emekliye paraların yatacağı tarih belli olurken emeklilerin heyecanlı bekleyişi devam ediyor ve hesapalra 2 bin lira yatacağı bildirildi.

Milyonlarca emekliye paraların yatacağı tarih belli olurken emeklilerin heyecanlı bekleyişinin devam ettiği bildirildi. Bu doğrultuda bilindiği gibi her yıl Ramazan ve Kurban Bayramlarında emekliler bayram ikramiyesi veriliyor. Ramazan Bayramında emeklilere 2 bin lira verildi ve Kurban Bayramında da emeklilerin hesabına 2 bin lira yatacak. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri ne zaman hesaplara yatacak? bu soruların yanıtı emekliler tarafından araltırılıyor.

İKRAMİYELER 2 BİN LİRA OLDU 

2023 Kurban Bayramı’nın ilk günjü 28 Haziran’a denk geliyor. İkramiyenin ödeneceği tarih hakkında açıklama gelmese de Kurban Bayramı’ndan bir hafta önce ödemesi yapılması planlandığı belirtilerek ödemelerin emeklilerin banka hesaplarına yatacağı ifade edildi. Bu yıl ikramiyeler 2 bin lira oldu.

21 HAZİRAN'DA YATABİLİR

Emekli hesaplarına yatacak ikramiyeler 2 bin lira olacağı belirtilerek Kurban Bayramının bu sene 28 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında olacağı biliniyor. Ramazan Bayramı ikremiyeleri bayramdan 1 hafta öncesinde yatırılmıştı. Bu kapsamda Kurban Bayramı ikramiyelerinin ise 21 Haziran'da yatırılması bekleniyor.

Ayrıca Emekli bayram ikramiyesi 1100 TL’den 2 BİN TL’ye çıkarıldı.