Son dakika promosyon ücretlerine çok büyük zam yapıldı! 17.000 lira promosyon veriliyor: Ödemeler bugün başladı

Son dakika promosyon ücretlerine çok büyük zam yapıldı! 17.000 lira promosyon veriliyor: Ödemeler bugün başladı
Promosyon ödemeleri hakkında çok önemli bir duyuru yapıldı. Bugünden itibaren promosyonların 17 bin lira olduğu ifade edildi.

Çalışanlar son dönemlerde promosyon anlaşmalarını yakından takip edildiği belirtilerek kamu kurumları ile bankalar arasında promosyon anlaşmalarının yapılmaya başladığı ifade edildi. Son haberlere göre bir belediye ve banka arasında büyük bir promosyon anlaşması yapıldı ve promosyonların 17 bin liraya kadar çıktığı ifade edildi.

PROMOSYON 17 BİN LİRA OLDU

Tunceli Pertek Belediyesi ve banka arasında bir promosyon anlaşması imzalandığı beliritlerek bu kapsamda belediye personellerine 17 bin TL promosyon ödemesi yapılacğaı ifade edildi.

Petrek Belediyesi ve banka arasında yapılan anlaşmaya göre banka, 3 yıllık maaş karşılığında çalışan başına 17 bin TL promosyon ödemesi yapacağı belirtildi.

AÇIKLAMA YAPILDI 

Bununla beraber Petrek Belediye Başkanı tarafından bir açıklama yapıldı. Belediye Başkanı Ruhan Alan yaptığı açıklamasında ödemelerin hesaplara aktarıldığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

"Bugüne kadar ilk defa sahip olacağınız banka promosyon hakkınızı şu andan itibaren rahatlıkla kullanabilirsiniz . Hesaplarınıza 17000 TL para aktarıldı. Aileniz ile birlikte sağlıklı günlerde kullanın"