Son dakika gram altın 3.500 TL! Altın fiyatları için ağızları açık bırakan gelişme oldu

Son dakika gram altın 3.500 TL! Altın fiyatları için ağızları açık bırakan gelişme oldu
Altın piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmalar yatırımcıları tedirgin ediyor.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, YouTube kanalı üzerinden yaptığı açıklamalarda, altın fiyatlarındaki son durumu değerlendirdi. Peki, Memiş'in analizleri ne yönde?

Ons Altın Fiyatları Yükselişte

Uzman İslam Memiş'in verdiği bilgilere göre, ons altın fiyatları son zamanlarda artış gösterdi. Başlangıçta 2384 dolardan işlem gören ons altın, İsrail'in misilleme haberleriyle birlikte 2417 dolara kadar yükseldi. Ancak daha sonra 2373 dolara gerileyen altın fiyatları, dalgalı bir seyir izledi.

Memiş'in Uyarısı: Kritik Seviyeleri Takip Edin

İslam Memiş, yaptığı açıklamalarda yatırımcıları kritik seviyeleri takip etmeye çağırdı. 2380 dolar seviyesinin piyasalar için kritik bir nokta olduğunu belirten Memiş, bu seviyenin altına inilmesi durumunda düşüş trendinin devam edebileceğini ifade etti. Özellikle 2380 doların altında 2330 dolara kadar bir düşüş yaşanabileceğini söyledi.

Dolar ve Euro Değerlendirmesi

Memiş, yatırımcılara ellerinde Türk Lirası bulundurmamaları konusunda uyarılarda bulundu. TL'nin riskli olduğunu belirten uzman, gram altın fiyatlarının 3000 TL ile 3500 TL arasında seyredebileceğini dile getirdi. Euro ve doların yanı sıra ons altın tarafındaki fırsatların da değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Belirtmek gerekir ki, yukarıdaki analizler yatırım tavsiyesi niteliği taşımamaktadır. Her yatırım kararı özenle ve kişisel analizler doğrultusunda verilmelidir.