Son dakika çok büyük zam yapıldı! Bundan sonra bu fiyatlara alacaksınız

Son dakika çok büyük zam yapıldı! Bundan sonra bu fiyatlara alacaksınız
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına yapılan büyük zam kararını kamuoyuna duyurdu. İşte, sigaraya gelen zamın detayları ve etkileri...

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarına yapılan zam kararını açıkladı. Sigara tiryakilerini üzecek bu kararın detayları merak konusu oldu.

Sigara Fiyatlarında Yeni Düzenleme

Dündar'ın paylaştığı bilgilere göre, Winston grubuna 8 TL'lik bir zam yapıldı. Bu zam, sigara fiyatlarında dikkate değer bir artışı beraberinde getirdi. Sigara kullanıcılarının bütçelerini etkileyecek bu gelişme, sektörde dikkatle takip ediliyor.

Sigara Tiryakilerini Üzecek Gelişme

Sigara fiyatlarındaki artış, sigara içenleri derinden etkileyecek gibi görünüyor. En pahalı sigara grubunun fiyatı 69 TL'ye yükselirken, en ucuzu ise 58 TL olarak belirlendi. Sigara tiryakileri, bu yeni fiyat düzenlemesine uyum sağlamakta zorlanabilir.

Dündar'dan Yeni Zamlı Liste

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, X hesabı üzerinden yeni zamlı listeyle ilgili bilgilendirme yaptı. Sigara fiyatlarındaki bu değişimler, tütün sektöründe önemli bir gündem maddesi olarak yerini aldı.

fiyatlar-001.jpg