Son dakika akaryakıt zammı iptal edildi! Müjdeli haber duyuruldu: İşte yeni benzin motorin fiyatları

Son dakika akaryakıt zammı iptal edildi! Müjdeli haber duyuruldu: İşte yeni benzin motorin fiyatları
Benzin ve motorin fiyatlarına yeni bir zam bekleniyordu ancak sektör yetkilileri tarafından bir açıklama yapıldı ve depremin yol açtığı durumundan kaynaklı olarak zammın iptal edildiği duyuruldu.

Araç sürücülerine güzel haber duyuruldu ve yapılan son akaryakıt indirimleri ile birlikte benzin ve motorin fiyatları 20 TL'nin altına geriledi. Benzin ve motorin fiyatlarına yeni bir zam bekleniyordu ancak sektör yetkilileri tarafından bir açıklama yapıldı ve depremin yol açtığı durumundan kaynaklı olarak beklenen zammın iptal edildiği ifade edildi. Bununla beraber 9 Şubat akaryakıt fiyatları da paylaşıldı.

ZAM İPTAL EDİLDİ

Geçen yıl litresi 30 TL olan motorin fiyatları gelen son indirimlerle birlikte benzinden daha uygun hale geldiği belirtilerek benzine 1,37 TL motorine ise 1,15 TL tutarında çifte indirim yapıldığı hatırlanıyor. Bu indirimler doğrultusunda benzin ve motorin fiyatlarının 20 liranın altına gerilediği vurgulandı.

Sektör temsilcilerinin yaptığı açıklamalar doğrultusunda bugünden itibaren geçerli olmak üzere benzin grubuna 62 kuruş, motorin grubuna 1,02 TL fiyat artışı bekleniyordu ancak depremden kaynaklı olarak akaryakıt fiyatlarına gelmesi beklenen zammın iptal edildiği vurgulandı.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Benzinin litresi İstanbul’da ortalama 19,75 TL’ye satılıyor.

Motorinin litre fiyatı ise 19,97 TL oldu.

ANKARA’DA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Benzin: 20,00 TL

Motorin: 20,23 TL

İZMİR’DE BENZİN, MOTORİN FİYATLARI

Benzin: 19,92 TL

Motorin: 20,29 TL