Sigara kullananlara son dakika duyurusu! Zam furyası bitmedi

Sigara kullananlara son dakika duyurusu! Zam furyası bitmedi
Sigara fiyatlarıyla ilgili gelen haberler her geçen gün gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Son dönemde ardı ardına yapılan sigara zamları, tiryakiler arasında endişe yaratmıştı. Ancak, tam biraz rahatladıkları düşünülürken, bir kez daha yeni bir zam haberi geldi. Bu sefer, sigara fiyatlarında artışın üç farklı sigara grubunu etkilediği bildirildi.

Erol Dündar Açıkladı: Yeni Zam Detayları Ortaya Çıktı

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. Dündar, sigara fiyatlarına yapılan son zam detaylarını paylaşarak, "Son sigara grubuna da zam geldi" diyerek, 3 TL'lik bir zamın gerçekleştiğini duyurdu.

Sigara Gruplarına Göre Zam Detayları

Yapılan zam sonrasında, BAT, TT ve Imperial Tobacco gibi sigara gruplarının fiyatlarında değişiklikler meydana geldi. En ucuz ve en pahalı sigara fiyatlarının da bu zamlardan etkilendiği belirtildi. BAT grubunun en pahalı sigarasının 75 TL'ye çıkarken, en ucuzunun 58 TL olduğu ifade edildi. TT grubunda ise en pahalı sigaranın 64 TL'ye yükseldiği, en ucuzunun ise 53 TL olduğu açıklandı. Imperial Tobacco grubunda ise en pahalı sigaranın 70 TL'ye yükseldiği, en ucuzunun ise 56 TL olduğu güncellendi.

Önceki Zamların Ardından Yeni Artışlar

Hatırlanacağı üzere, daha önce JTI ve PM sigara gruplarında da zam yapılmıştı. JTI sigara grubunun en pahalı sigarasının 70 TL'ye çıkarken, en ucuzunun 58 TL olduğu belirtilirken, Philip Morris (PM) sigara grubunun en pahalı sigarasının 70 TL'ye yükseldiği, en ucuzunun ise 63 TL olduğu ifade edildi.