Sigara kullananlar dikkat! Bir sigara grubuna daha büyük zam geldi: Artık bu fiyatlara satılacak

Sigara kullananlar dikkat! Bir sigara grubuna daha büyük zam geldi: Artık bu fiyatlara satılacak
Sigaraya yönelik art arda gelen zamlar, Nisan ayının ilk haftasında da gündemden düşmüyor. Son günlerde yaşanan gelişmeler, sigara fiyatlarının sürekli değiştiği ve yükseldiği bir döneme işaret ederken bir zam daha geldi.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, Philip Morris sigara grubuna 6-7 TL arasında zam yapıldığını duyurdu. Sosyal medyada da bu zam haberleri hızla yayıldı ve tartışma konusu oldu.

Winston Grubu da Zam Yemişti

Dündar'ın paylaşımından bir gün önce, Winston sigara grubuna 9 TL zam yapıldığı haberleri gelmişti. Ardından bugün gelen Philip Morris zamı, sigara fiyatlarının artış trendinin devam ettiğini gösteriyor.

En Pahalı ve En Ucuz Sigara Fiyatları Belli Oldu

Zamların ardından en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları da belirlendi. Philip Morris grubunun en pahalı sigarası 67 TL'ye, en ucuzu ise 60 TL'ye satılıyor. Winston grubunda ise en pahalı sigara 69 TL iken, en ucuzu 58 TL olarak fiyatlandırıldı.

Sigara Fiyatları Ne Kadar?

Son yaşanan zamdan sonra, vatandaşlar sigara fiyatlarını araştırıyor. Zam sonrası sigara fiyatları ne kadar olduğu merak konusu haline geldi. Özellikle en ucuz ve pahalı sigara fiyatlarına olan ilgi arttı.