Sadece bu ay en düşük emekli maaşı 13 bin lira olacak! Tüm emekliler maaşını 3 bin lira fazla alacak

Sadece bu ay en düşük emekli maaşı 13 bin lira olacak! Tüm emekliler maaşını 3 bin lira fazla alacak
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ödeme takvimi nihayet açıklandı. Emekliler, merakla bekledikleri ödemelerin ne zaman gerçekleşeceğini öğrenmek için sabırsızlanıyorlar. İşte detaylar...

Yarından itibaren, emeklilerin beklediği 3 bin TL'lik ödemeler gerçekleştirilecek. Emekliler, bu ödemeleri maaş günlerine göre alacaklar ve ödemelerin 5 Nisan'a kadar tamamlanması planlanıyor.

Bayram İkramiyeleri Başlıyor: 2-5 Nisan Arası Ödemeler

Bayram ikramiyeleri için de geri sayım başladı. İkramiyelerin yarından itibaren başlayacağı ve 2-5 Nisan arasında hesaplara yatırılacağı duyuruldu. Bu ödemeler de emekli maaş günlerine göre düzenlenecek.

SSK emeklileri için belirlenen ödeme takvimine göre, ayın 17 ve 18'inde maaş alanlar 2 Nisan'da, 19-22 arası maaş alanlar 3 Nisan'da, 23-26 arası maaş alanlar ise 4 Nisan'da ödemelerini alacaklar.

Emekli Sandığı Emeklileri İçin Ayrıntılı Ödeme Tarihleri

Emekli Sandığı emeklileri için de ödeme tarihleri açıklandı. Her ayın 1-5'inde maaş alanlar, 1-2 Nisan tarihlerinde ikramiyelerini alacaklar. Diğer maaş alanlar ise 3-5 Nisan arasında bayram ikramiyelerini hesaplarında görecekler.

Bakanlık yetkilileri, bayram ikramiyelerinin Ramazan Bayramı öncesinde, 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacağını duyurdu. Bu açıklama, emekliler arasında memnuniyetle karşılandı ve ödemelerin beklenen tarihlerde gerçekleşeceği konusunda emeklilere güvence sağladı.