Promosyon anlaşması bu sefer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için yapıldı! Tam 17 bin 600 TL yatacak

Promosyon anlaşması bu sefer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü için yapıldı! Tam 17 bin 600 TL yatacak
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon için anlaşma yaptı. Bu anlaşmaya göre 14 bin 600 TL değerinde bir promosyon hesaplara yatırılacak. Son aylarda yapılan bu promosyonlar çalışanları sevindiriyor. İşte detaylar…

2023 yılına girilmesi ile beraber çok sayıda promosyon çalışmaları yürütülmektedir. Çok sayıda banka kendi müşterileri olma doğrultusunda müşterilerine promosyon teklifleri yapmaktadır. Kendi bankalarına maaşını getiren müşterilerine hayır diyemeyecekleri kadar ödemeler yaparak hem müşterileri memnun ediyor hem de bankalarına müşteri bulma potansiyeli doğrultusunda amaçlarına ulaşmış oluyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan promosyon anlaşması imzalanarak anlaşma yapıldı. Son zamanlarda yapılan promosyon anlaşmaları çok fazla çalışanın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu defa da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden anlaşma haberi geldi. Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan anlaşma sonucunda çalışanlara 17 bin 600 TL değerinde promosyon yatırılacak. 

Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyonu

29 Ocak 2023 tarihinde Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesi doğrultusunda 5 banka katılım gösterdi. Bu 5 banka arasında ihalede büyük çekişme yaşandı. Son olarak 2 banka İş Bankası ve Halkbank büyük bir çekişme yaşadı. Sonuç olarak İş bankası ile anlaşma imzalanmış oldu. Bir tören ile imzalanan bu anlaşma ile personellere 17 bin 600 TL promosyon verilecek. Bu promosyonun peşin olarak verileceği açıklandı. 

17 bin 600 TL promosyon yatırılacak

2023 yılı ile 2026 yılını kapsayan bu anlaşma 3 yıl sürecek ve geçerli olacak olan Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine 17 bin 600 TL değerinde promosyon ödemesi konusunda anlaşma imzalandı. Üstelik 17 bin 600 TL olan bu meblağ peşin olarak personellere verilecek. Personeller maaş ve promosyon ücreti olan 17 bin 600 TL’yi ATM’ler üzerinden çekebilecekler. Promosyon anlaşması kapsamında sözleşme döneminde Aydın Sultanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne personel olarak çalışmaya başlayan tüm personeller de bu ödemelerden faydalanma hakkına sahip olacaklar.