O bankanın müşterisi olanlar dikkat! Direkt 750 TL hediye edilecek

O bankanın müşterisi olanlar dikkat! Direkt 750 TL hediye edilecek
Bankkart kullanıcıları için heyecan verici bir kampanya başlıyor! 6 Mart ile 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanya ile yapacağınız alışverişlerde harika ödüller sizleri bekliyor.

Katılım oldukça kolay! Bankkart Mobil uygulamasından, bankkart.com.tr adresinden veya 4757’ye “RAMAZAN” yazarak SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlamak önemlidir.

Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her alışverişinizde 75 TL, toplamda ise 750 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamak için işlemlerinizi bu işyerlerinden yapmayı unutmayın.

Hızlı Kazanç, Anında Kullanım: Bankkart Liralarınız Anında Hesabınızda

Kazandığınız Bankkart Liraları işlemlerinizin ardından hemen kartınıza yansıtılacak. Böylece, kazandığınız ödülleri hemen kullanabilirsiniz. Kampanya dönemi boyunca kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira tutarı 750 TL’dir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanya kapsamında değildir. Ayrıca, bazı Bankkart ürünleri ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılmalıdır.

İade Durumunda Dikkat: Kazanılan Bankkart Liraları Geri Alınacaktır

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraları geri alınacaktır. Bu nedenle, alışverişlerinizi dikkatli bir şekilde yapmanız önemlidir.

Bankkart kullanıcılarına yönelik bu harika kampanyadan faydalanmak için hemen katılın ve alışverişlerinizde ödüller kazanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya Süresi ve Avantajlar

Bankkart kullanıcılarına müjdeli haber: Yapılacak alışverişlerde harika ödüller kazanabileceğiniz bir kampanya başladı! Kampanya, 6 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak ve Bankkart sahiplerini büyük bir heyecanla bekliyor.

Katılım Şartları ve Yöntemleri

Bu muhteşem kampanyaya katılmak oldukça kolay! Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr adresi veya 4757’ye “RAMAZAN” yazarak SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Katılım sağladıktan sonra, anlaşmalı işyerlerinde yapacağınız alışverişlerde büyük ödülleri kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Kampanyaya katılan müşteriler, anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri işyerlerinden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL Bankkart Lira kazanabilecekler. Toplamda ise 750 TL'ye kadar Bankkart Lira kazanma şansını kaçırmayın!

Anında Kazanç ve Kullanım

Kazanılan Bankkart Liraları, işlemlerinizin ardından hemen kartınıza yansıtılacak, böylece ödüllerinizi anında kullanabileceksiniz. Kampanya dönemi boyunca bir müşterinin kazanabileceği Bankkart Lira tutarı maksimum 750 TL ile sınırlıdır.

Kampanyaya katılımın sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılması gerekmektedir. Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecektir. E-ticaret işlemleri kampanya kapsamında değildir.

Geri Ödeme Durumları ve Diğer Detaylar

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda kazanılan Bankkart Liraları geri alınacaktır.

Bu eşsiz kampanya, Bankkart kullanıcılarına alışverişlerinde harika fırsatlar sunuyor. Siz de Bankkart’ınızla yapacağınız alışverişlerden ödüller kazanmak için hemen kampanyaya katılın ve kazanmaya başlayın.