O bankanın müşterilerine müjde! Dün başladı 23 Nisan'da bitecek: Müşterilere hediye edilecek

O bankanın müşterilerine müjde! Dün başladı 23 Nisan'da bitecek: Müşterilere hediye edilecek
Halkbank Paraf tarafından Ramazan kampanyası başlatıldı. Kampanyanın 23 Nisan'a kadar devam edeceği belirtilerek katılanlara 300 TL hediye edileceği ifade edildi.

Halkbank Paraf tarafından yapılan duyuruda 21 Mart - 23 Nisan 2023 tarihlerinde market ve restoran sektörlerinde ilk 350 TL'den sonraki her 350 TL ve üzeri harcamaya 25, son 350 TL ve üzeri harcamaya 75, toplam 300 TL ParafPara verileceği ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce RAMAZAN yazıp 3404‘e SMS gönderilmesi ya da Paraf Mobil’den HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerektiği bildirildi.

HEDİYE EDİLECEK 

Söz konusu kampanya katılım SMS’i bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmesi gerektiği belirtilerek kampanya katılımı, belirtilen kısa mesajın Halkbank sistemine ulaşmasından ve kart sahibine Halkbank tarafından kayıt olduğu bilgisinin verilmesinden sonra sağlanacağı vurgulandı. 

Halkbank tarafından yapılan duyurunun devamında katılım SMS’i ücretsiz olup; kampanyaya katılabilmek için SMS’in Turkcell, Vodafone veya Türk Telekom operatörleri üzerinden ve yurt içinden gönderilmesi gerektiği ifade edilerek bir kart ile katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olacağı paylaşıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI 

Kmapnaynaın ayrıntılarına ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 300 TL’dir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.

Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.

Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Paraf, Parafly, Sanal kartlar ve Ek kartlar kampanyaya dahildir.

Paraf Debit, Parafree, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 07.06.2023 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 08.06.2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kazanılan ParafParaların farklı bir karta transferi kullanım olarak sayılmayacak olup, transfer edilen ParafPara geri alınacaktır.