Mobil hattı Türk Telekom olanlar yaşadı! 1.500 TL para iadesi yapılıyor: Bunu yaparak alabilirsiniz

Mobil hattı Türk Telekom olanlar yaşadı! 1.500 TL para iadesi yapılıyor: Bunu yaparak alabilirsiniz
Akbank, Türk Telekom hat sahiplerini sevindirecek bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile beraber 1.500 TL iade alınabileceği duyuruldu.

Bu kampanya ile ilk kez Akbank mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak Akbank müşterisi olanlar, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturalarını otomatik olarak ödediklerinde nakit iade kazanacaklar.

Akbank - Türk Telekom İş Birliği

Akbank, Türk Telekom kullanıcılarına özel bir kampanya düzenliyor. 18-31 Mart tarihleri arasında geçerli olacak bu kampanyada, Akbank mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak ilk kez Akbanklı olanlar, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturalarını otomatik olarak ödediklerinde cömert nakit iadeler kazanacaklar.

1500 TL'ye Kadar Nakit İade

Kampanya kapsamında, "1040TURKTELEKOM" davet kodunu kullanarak mobil uygulamadan ilk kez Akbanklı olanlar, Türk Telekom cep telefonu ve/veya evde internet faturalarını otomatik olarak ödediklerinde aylık maksimum 500 TL'ye, 3 ay boyunca toplamda 1500 TL'ye kadar nakit iade kazanacaklar.

18-80 Yaş Arası Herkes İçin Geçerli

Kampanyaya katılmak için yaş sınırlaması bulunmuyor. Akbank Mobil uygulamasını indirip davet kodunu kullanarak Akbank müşterisi olan herkes bu fırsattan yararlanabilir.

Nakit İadeler Hesaba Ne Zaman Yatırılacak?

Akbank, kampanya kazancınızı otomatik olarak hesabınıza yatıracak. Otomatik fatura ödemesinin gerçekleştiği ayı takip eden ayın ilk 10 iş gününde, kazancınızı hesabınızda görebileceksiniz.

İptal Durumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kampanyadan yararlanmak için verdiğiniz otomatik fatura ödeme talimatlarını iptal etmemeniz önemlidir. İptal durumunda nakit iade işlemi gerçekleştirilmeyecek ve kampanya kazancınızı kaybedebilirsiniz.