Kripto analistlerinden yeni tahmin! Ripple (XRP) ve bu iki coin her an patlayabilir!

Kripto analistlerinden yeni tahmin! Ripple (XRP) ve bu iki coin her an patlayabilir!
Ripple (XRP) fiyat tahmininde detaylar ortaya çıktı. Ripple eğer davayı kazanırsa fiyatı patlayabilir. Kripto sektöründe yeni seviyeler takip ediliyor. İşte patlama yapması beklenen o coinler…

Kripto sektörünün önde gelen varlıklarından Ripple, son yıllarda dava süreciyle uğraşmaya devam ediyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin SEC ile olan davasının 2023’te sona ereceğini tahmin ettiği haftadan itibaren XRP fiyatında artış görüldü.

SEC ve Ripple davasının bu yıl sonuçlanacağına dair açıklama gelmesinin ardından son 24 saat içinde değerinin yüzde 5 arttığı ifade ediliyor. Piyasalarda davanın sonuçlanacağına dair beklentilerin gelmesiyle değeri 30 günde yüzde 20 artış gösterdi.

RİPPLE DAVAYI KAZANIRSA XRP FİYATI NE OLUR?

Analistlerden Ripple davasına ilişkin yeni tahminler gelmeye başladı. Bu yıl sonuçlanabileceği yönünde beklentilerin oluşmasının ardından XRP fiyatı kısa sürede olumlu bir eğilim gösterdi. XRP grafiğinde oluşan bazı pozitif momentum ise dikkat çekiyor.

Davayı kazanmasındaki olumlu havaların artmasının ardından satın alma baskının uygulandığı ifade ediliyor. Davayı kazanması halinde XRP fiyatının 10 dolara kadar ulaşması bekleniyor.

UZMANLAR İKİ COİNE DİKKAT ÇEKTİ!

XRP’nin dışında analistler iki altcoine daha dikkat çekiyor. Fantom (FTM) 0,4 dolarlık seviyelere yükselerek asıl fiyat hedefini aşmayı başardığı kaydedildi. Öte yandan Aptos (APT) geçen kasım ayındaki güçlü başlangıç sonrasında azalan bir trend izledi. Olumlu havanın tekrar gelmesi beklenirken risklerin ise devam ettiğinin altı çizildi.

RİPPLE (XRP) NE KADAR?

SEC ile olan davayı kazanacağına yönelik olumlu havanın esmesiyle Ripple (XRP) pozitif seyir izlemeye başladı. 24 Ocak Salı itibariyle fiyatı ise 0,0020 dolar seviyesinden işlem görüyor. Hafta boyu fiyatı takip edilecek.