İsteyenler yararlanabilir! Para iadesi yapılacak: Mutlaka paranızı alın

İsteyenler yararlanabilir! Para iadesi yapılacak: Mutlaka paranızı alın
İstanbulkart sahipleri için müjdeli bir haber var! İstanbulkart kullanıcılarına özel bir kampanya başladı ve isteyenlerin yararlanabileceği belirtildi.

İstanbulkart sahipleri için müjdeli bir haber var! İstanbulkart kullanıcılarına özel bir kampanya başladı ve bu kampanya ile nakit para iadesi alma şansı sunuluyor. İstanbulkart'ın sunduğu bu avantajlı kampanya ile ilgili detaylar açıklandı.

Kampanya Detayları

İstanbulkart sahipleri, özellikle ramazan ayı boyunca dikkatle dinlemeliler. Çünkü A101, Bim, CarrefourSA, Hakmar ve Hakmar Express, Migros, Şok marketlerinde belirli günlerde yapacakları alışverişlerde büyük fırsatlar onları bekliyor. Tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan İstanbulkart sahipleri, ilk harcamada 75 TL, ikinci harcamada da 75 TL olmak üzere toplamda 150 TL nakit iade kazanacaklar.

Kampanya Şartları ve Ayrıntıları

Bu heyecan verici kampanyadan faydalanmak için belirli şartlar bulunuyor. İstanbulkart sahipleri, kampanyaya katılmadan önce bazı detaylara dikkat etmeliler. İşte kampanyanın önemli detayları:

Kampanya süresince İstanbulkart ile yapılacak alışverişlerde, tek bir kartla birden fazla kez ödül almak mümkün. Ancak toplamda en fazla 150 TL ödül kazanılabilecek.

İkinci 750 TL ve üzeri alışverişin de yine aynı İstanbulkart ile yapılması gerekiyor.

Kampanyaya, sosyal kartlar dışında tüm İstanbulkart kullanıcıları katılabilecekler.

Yapılan harcama işleminin aynı gün içinde iptal edilmesi durumunda, kullanıcılar bu işlemlerinden ödül alamayacaklar.

Ödül Alma Süreci

Kazanılan ödül, başarılı işlemin ardından ertesi gün alışverişin yapıldığı İstanbulkart'a talimat olarak yatırılacak. Bu ödül, İstanbulkart Mobil üzerinden NFC yoluyla, yükleme noktalarına ya da otobüs duraklarında bulunan talimat yükleme noktalarına İstanbulkart dokundurularak kullanılabilecek.

İstanbulkart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu kampanya ile ilgili detaylar BELBİM AŞ tarafından açıklandı. Kampanya süresince oluşabilecek herhangi bir sistemsel gecikmede, ödül yüklemeleri en kısa sürede gerçekleştirilecek. Kampanyadan faydalanmak isteyen İstanbulkart sahipleri, kişiselleştirme işlemlerini İstanbulkart Mobil uygulaması üzerinden kolayca yapabilirler. Tüm detaylar ve güncel bilgiler için İstanbulkart resmi web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!