İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yüzde 50 indirimli olacak

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yüzde 50 indirimli olacak
İstanbulkart'ı olan herkesin yararlanabileceği yeni bir kampanya duyuruldu.

İstanbul’un vazgeçilmez ulaşım kartı olan İstanbulkart, kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunmaya devam ediyor. Bu yeni kampanya ile kart sahipleri, belirli otoparklarda yüzde 50 indirim fırsatından yararlanabilecek.

Otoparklarda Yüzde 50 İndirim Fırsatı

İstanbulkart sahipleri için açıklanan yeni kampanya kapsamında, belirli İSPARK P+D otoparklarında araçlarını park eden ve toplu taşıma kullanmaya devam eden kullanıcılar otopark ücretlerinde yüzde 50 indirim kazanacak. Kampanya detayları şu şekilde belirtildi:

Kampanyanın Geçerli Olduğu Otoparklar

Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi PD Açık Otoparkı (Fatih)
Feshane PD Açık Otoparkı (Eyüpsultan)
Merter Metro PD Açık Otoparkı (Güngören)
Büyükçekmece Metrobüs Durağı Yanı PD Zemin Altı Otoparkı
Çekmeköy Metro PD Zemin Altı Otoparkı
Soğanlık Metro PD Açık Otoparkı (Kartal)
Kirazlı Metro Durağı PD Açık Otoparkı (Bağcılar)

Kampanyadan Yararlanma Şartları

Kampanyaya katılım için araç plakasının İstanbulkart Mobil uygulamasındaki "Bilgilerim" bölümüne eklenmiş olması gerekmektedir. Plaka eklerken, plaka ekleme açık rızasının kampanya süresince onaylı olması şarttır. Onayı kapatan kullanıcılar kampanyadan faydalanamayacaktır.

Ödeme Şartları ve Koşullar

Kampanyadan faydalanmak için otopark ödemesi İstanbulkart ile yapılmalıdır. Ulaşım geçişi yapan kullanıcı ile plakanın ekli olduğu kullanıcı aynı kişi olmalıdır. Otopark ücreti ödemesinde yüzde 50 indirim anında uygulanacaktır. Ayrıca, park edilen saat ile otopark ödemesi yapılan saat arasında 24 saatten uzun bir süre geçmemelidir. Bu koşullar sağlandığında, toplu taşıma kullanımı aracın park saatinden sonra gerçekleşmelidir.

Kampanya İSPARK P+D Otoparklarında Geçerlidir

Seçili İSPARK P+D otoparklarında geçerli olan kampanyadan faydalanabilmek için katılımcıların açık rıza tercihlerini onaylamış ve en az bir ticari elektronik ileti izni vermiş olması gereklidir. Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil uygulamasından veya bireysel.istanbulkart.istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilir.

Kampanya Katılımı İçin İstanbulkart Mobil

Plaka ekleme ve diğer izin işlemlerini yapmak için İstanbulkart Mobil uygulamasını indirerek işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamayı bit.ly/istanbulkart_mobil adresinden indirebilirsiniz.