İslam Memiş altın ve gümüş piyasasını değerlendirdi: "Dalgalanma olacak"

İslam Memiş altın ve gümüş piyasasını değerlendirdi: "Dalgalanma olacak"
Altın piyasalarında son günlerde yaşanan hareketlilik, yatırımcıların dikkatini çekiyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, İran'daki olayların global piyasalara etkisini değerlendirirken altın ve gümüş piyasalarındaki beklentileri paylaşıyor.

İslam Memiş'ten Önemli Açıklamalar

İslam Memiş, altın ve gümüş piyasalarındaki son durumu değerlendirirken yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş trendi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Ons altın pazartesi günü 2450 dolar seviyesine kadar yükselmişti. Daha önce 2380-2420 dolar aralığında hareket edeceğini söylemiştim ve öyle de oldu. Bu seviyenin altına tekrar inme ihtimali konusunda uyarılarda bulunmuştum. Haftalık 2380 dolar öngörüm gerçekleşmiş oldu."

Beklentiler ve Stratejiler

İslam Memiş, altın fiyatlarındaki gelecek beklentilerini de değerlendirdi. Memiş:

"Gram altın tarafında da benzer bir düşüş yaşandı. Şimdi 2480 lira destek seviyesini takip edeceğiz. Altın fiyatlarında 2380-2420 dolar aralığında dalgalanma bekliyorum. Bunun nedeni, Fed toplantı tutanaklarının yayımlanmasının ardından piyasalarda dalgalanma olması. Yılın ikinci yarısından sonra piyasalar, faiz indirimini fiyatlayacağı için burada cılız bir dalgalanma olacak" dedi.

İslam Memiş'in açıklamaları, yatırımcıların dikkatini çeken önemli noktaları vurguluyor. Altın ve gümüş piyasalarındaki dalgalanmaların gelecek stratejiler üzerindeki etkisi, yatırımcılar için kritik bir konu olarak ön plana çıkıyor.

Önemli uyarı: Anlatılanlar yatırım tavsiyesi değildir.