Herhangi bir fatura ödeyenlere müjde! Para iadesi yapılacak: Tam tamına 750 TL...

Herhangi bir fatura ödeyenlere müjde! Para iadesi yapılacak: Tam tamına 750 TL...
QNB Finansbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya, elektrik, su ve doğalgaz faturalarına yönelik destek sağlarken, fatura ödemelerini de kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kampanya dahilinde, otomatik fatura talimatı veren müşterilere 750 TL'ye varan ParaPuan hediye edilecek. QNB Finansbank tarafından sunulan bu kampanyaya göre, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarıyla verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL ParaPuan kazanılabilecek. Müşteriler, toplamda 750 TL'ye varan ParaPuan elde edebilecekler.

Katılım Koşulları

Kampanya, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak için QNB Mobil üzerinden uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunmak ve bu dönemde görüntülü görüşme ile müşteri olmak gerekiyor. Kampanya süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

ParaPuan Kazanımı ve Kullanımı

Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL, toplamda en fazla 750 TL ParaPuan kazanılabilecek. Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi şartı bulunuyor. Talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar açık kalması gerekiyor; aksi takdirde kazanılan ParaPuan geri alınacak.

Ödül Yükleme Tarihleri

Kredi kartından verilen talimat başına kazanılan ParaPuan ödülünün 100 TL'lik kısmı, faturanın ödendiği ayın son iş günü; 150 TL'lik kısmı ise 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına yüklenecek. Hesaptan verilen talimatlar için ilgili faturanın 30 Haziran 2024 tarihine kadar ödenmesi gerekiyor. Kazanılan ParaPuan, 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecek.

Diğer Detaylar ve Kısıtlamalar

Ödeme tarihinde hesap bakiyesi ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecek. Kampanya, yalnızca CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerli. Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacak. ParaPuan’lar, QNB Finansbank üye iş yeri POS’larında kullanılabilecek. Kampanyadan her müşteri sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

Kampanya Katılım ve İletişim

QNB Finansbank şubelerinden, çağrı merkezi, QNB Mobil veya bireysel internet bankacılığından otomatik fatura ödeme talimatı verilebilir. ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.