Garanti BBVA müşterisi olanlara müjde! 3.000 TL hediye edilecek

Garanti BBVA müşterisi olanlara müjde! 3.000 TL hediye edilecek
Garanti BBVA, yeni müşterileri için büyük bir kampanya başlattı. 31 Mayıs'a kadar devam edecek bu kampanya, kredi kartı başvurusu yapacak olanlara çekici bir fırsat sunuyor.

Garanti BBVA'nın yeni müşterilere yönelik düzenlediği kampanya kapsamında, kredi kartı başvurusu yapanlara 3.000 TL'ye varan bonus hediye edilecek. Bu büyük fırsattan yararlanmak için şubeye gitmeye gerek kalmadan, dijital kanallar aracılığıyla başvuru yapmak yeterli olacak.

Bonus Kazanma Şartları

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Garanti BBVA Mobil uygulaması veya bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden kredi kartı başvurusu yapmaları gerekmektedir. Başvuruların onaylanmasıyla birlikte, ilk 1000 TL'lik harcama için 1000 TL, sonraki her 1000 TL'lik harcama için ise 500 TL olmak üzere toplamda 3.000 TL'ye varan bonus kazanılacak.

Detaylı Bilgi ve Başvuru Süreci

Kampanya kapsamında, Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvuruları kabul edilmektedir. Ancak, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir. Personel kartları da kampanya kapsamına alınmamıştır.

Bonus Kullanımı ve Son Kullanma Tarihi

Kazanılan bonuslar, 4 Temmuz - 4 Ağustos 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Ancak, kullanılmayan bonuslar 5 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır. Kampanya müşteri bazındadır ve her müşteri en fazla 3.000 TL bonus kazanabilir.

Kampanya Koşulları ve İstisnalar

Kampanya kapsamında, düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları dâhil değildir. Ancak, internetten yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.

Kampanya kapsamında, emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler ile Garanti BBVA Mobil'i indirip ilk kez Garanti BBVA'lı olan müşterilere yönelik kampanyalar birleştirilemez. Ayrıca, kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar da dahil değildir.