Garanti Bankası müşterilerine 3 bin lira hediye edilecek! Yarın geve 23:59'a kadar devam ediyor

Garanti Bankası müşterilerine 3 bin lira hediye edilecek! Yarın geve 23:59'a kadar devam ediyor
Garanti BBVA tarafından yapılan duyuru ile bankaya yeni müşteri olanlara özel bir kampanya başlatıldı. Bu kampanya kapsamında, Garanti Bankası'na yeni başvuran müşterilere 3 bin TL tutarında hediye sunulacak.

Kampanyaya katılmak isteyenlerin, 31 Mart 2024 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. Bu tarihe kadar yapılan başvurular, kampanya kapsamında değerlendirilecek ve hediye tutarı kazanma şansı elde edilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Garanti BBVA'nın açıklamasına göre, kampanyaya katılmak isteyenlerin şubeye gitmelerine gerek kalmadan, bankanın dijital kanalları üzerinden başvuru yapmaları yeterli olacak. Başvurular, Garanti BBVA Mobil uygulaması, bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr adreslerinden gerçekleştirilebilecek.

HANGİ KARTLAR KAMPANYAYA DAHİL?

Kampanya, Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurularını kapsıyor. Ancak, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus gibi kartlar kampanyaya dahil değil.

Kazanılan bonuslar, 4 Mayıs - 4 Haziran 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Bu tarih aralığında kullanılmayan bonuslar, 5 Haziran 2024 tarihinde geri alınacak.

KAMPANYA DETAYLARI VE SINIRLAMALARI

Kampanya, müşteri bazında olup, bir müşteri en fazla 3000 TL bonus kazanma hakkına sahip. Düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri gibi işlemler kampanyaya dahil değil. Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahil.

ÖZEL DURUMLAR

Kampanyadan emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler ile Garanti BBVA Mobil'i ilk kez indirip kullanan müşteriler faydalanamaz. Ayrıca, kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar da bonus kazanımına dahil değil. Bu detaylar, kampanyanın katılım şartlarına ve kullanım koşullarına ilişkin önemli bilgiler içeriyor.