Evine gelen herhangi bir faturayı ödeyenler dikkat! 750 TL para iadesi yapılacak

Evine gelen herhangi bir faturayı ödeyenler dikkat! 750 TL para iadesi yapılacak
Fatura ödemesi yapan herkesi yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Elektrik, su, doğalgaz faturaları dahil olarak bir kampanya başlatıldı.

QNB Finansbank tarafından fatura kampanyası hakkında bilgi verildi. Banka, faturalara özel 750 TL vereceğini açıkladı. Böylelikle faturalara 750 TL destek yapılmış olacak.

Otomatik Fatura Talimatına Özel Kampanya

QNB Finansbank, otomatik fatura talimatına özel kampanya başlattı. Bankadan alınan bilgilere göre, 31 Mayıs’a kadar QNB Mobil’den müşteri olanlara QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden veya CardFinans ve QNB First logolu kredi kartıyla mayıs sonuna kadar verilecek her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL olmak üzere, toplamda 750 TL’ye varan ParaPuan verilecek.

Kampanya Detayları

Kampanyadan 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında QNB Mobil’den uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, bu dönemde görüntülü görüşme ile müşteri olanlar yararlanabilir. Ayrıca, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olan kampanya, iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

ParaPuan Kullanımı

Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2024 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Kazanılan ParaPuan’lar, QNB Finansbank üye iş yeri QNB Finansbank POS’larında kullanılabilecektir. Kampanya sadece CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları ve QNB Finansbank vadesiz hesap üzerinden verilen talimatlar için geçerlidir.

Ödül Kazanımı ve Kullanım Süresi

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanabilir. Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.