Emekli maşaı asgari ücret seviyesine mi çıkıyor! Son dakika açıklaması yapıldı

Emekli maşaı asgari ücret seviyesine mi çıkıyor! Son dakika açıklaması yapıldı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya'da partisinin Halkapınar ve Bozkır ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Destici'nin bu ziyaretler sırasında emekli maaşlarına ilişkin çağrısı dikkat çekti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya'daki ziyaretlerinde hükümete yönelik önemli bir çağrıda bulundu. Destici, emekli maaşlarının asgari ücretle eşitlenmesi gerektiğini belirtti.

Ziyaretler Ereğli İlçesiyle Başladı

BBP lideri Destici'nin ziyaretleri, Ereğli ilçesiyle başladı. Burada partisinin teşkilatını ziyaret eden Destici, daha sonra CHP'den seçilen ilçe belediye başkanını da ziyaret etti.

Halkapınar'a Emekli Maaşları Çağrısı

Destici, Halkapınar ilçesine geçerek burada da vatandaşlarla bir araya geldi. Emekli maaşlarının yetersizliğine dikkat çeken Destici, temmuz ayında yapılacak düzenlemede emekli maaşlarının asgari ücretle denk hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Gazze'deki Duruma İlişkin Açıklamalar

BBP lideri, iç ve dış politika konularına da değindi. Gazze'deki savaşı kınayan Destici, İsrail'in sivilleri hedef aldığını belirterek uluslararası toplumun bu duruma sessiz kalmaması gerektiğini dile getirdi.