Elektrik veya doğalgaz faturası 350 TL üstünde gelenler dikkat! 100 TL indirim yapılacak: Başvurana hediye edilecek

Elektrik veya doğalgaz faturası 350 TL üstünde gelenler dikkat! 100 TL indirim yapılacak: Başvurana hediye edilecek
Elektrik ve doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyuru yapıldı. Bu duyuruda başvuru yapana 100 TL hediye edileceği bildirildi. Bu kazanılan 100 TL puan ile beraber diğer harcamalar yapılabilir.

Elektrik ve doğalgaz faturalarının yüklü gelmesinin ardından, bankalar çeşitli duyurular yapmaya başladığı belirtildi ve bankaların müşterilerine özel kampanyaları duyurmaya başladıktan sonra, vatandaşın yüzü gülmeye başladığı ifade edildi.

KAMPANYA BAŞLATILDI 

Faturaları çok daha kolay bir şekilde ödeyebilmek ve fatura öderken kazanabilmek için bu kampanya vatandaşlara büyük bir ilaç gibi geleceği belirtilerek banka tarafından bu kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası Fatura ödeme noktasında kampanya başlattı. Banka tarafından yapılan duyuruda detaylar da aktarıldı. Yapılan açıklamanın devamında 3 yeni otomatik fatura ödeme talimatının verilmesinin ardından 100 TL puan kazanılacağı ifade edildi.

10 ŞUBAT'A KADAR BAŞVURUN

Yapı Kredi tarafından yapılan duyurunun devamında 11 Ocak – 10 Şubat 2023 tarihleri arasında vereceğiniz, 3 yeni otomatik fatura ödeme veya HGS talimatı için 100 TL puan hediye edileceği ife edilerek kredi kartınızdan verdiğinizde yeni 3 talimat için ekstra 50 TL, toplamda 150 TL puan kazanılacağı bildirildi.

YAPILMASI GEREKENLER

Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i akıllı telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabileceğiniz belirtildi ve Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabileceğiniz aktarıldı.