Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! Anında 750 TL para iadesi yapılacak

Elektrik, su, doğalgaz faturası ödeyenler dikkat! Anında 750 TL para iadesi yapılacak
QNB Finansbank, müşterileri için özel bir otomatik fatura ödeme kampanyası duyurdu.

Bu kampanya sayesinde, elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyenler için hem kolaylık hem de ek kazanç sağlanacak. Kampanyanın detaylarına göre, otomatik fatura talimatı verenler, belirli koşulları yerine getirdikleri takdirde 750 TL'ye varan ParaPuan kazanma şansına sahip olacaklar.

Kampanya Koşulları ve Katılım Şartları

Kampanya, 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bu dönemde, QNB Mobil uygulaması üzerinden uzaktan müşteri olma başvurusunda bulunup, görüntülü görüşme ile QNB Finansbank müşterisi olanlar kampanyadan yararlanabilecekler. Ayrıca, CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank vadesiz hesabı üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı kampanyaya dahil edilecek.

ParaPuan Kazanma ve Kullanma Şartları

Her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 250 TL ParaPuan kazanılacak olup, toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanılabilir. Kredi kartından verilen talimat başına kazanılan ParaPuan ödülünün 100 TL’lik kısmı, faturanın ödendiği ayın son iş günü, kalan 150 TL’lik kısmı ise 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına yüklenecektir. Hesaptan verilen talimatlar için ise, ParaPuan 1-10 Temmuz 2024 tarihleri arasında CardFinans Nakit kartına yüklenecektir.

Kampanya Süresi ve Talimatların Geçerliliği

Verilen otomatik fatura talimatlarının 30 Kasım 2024 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihten önce talimatların iptal edilmesi durumunda, kazanılan ParaPuan geri alınacaktır. Ayrıca, ödeme tarihinde hesap bakiyesinin veya kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda, fatura ödeme işlemi gerçekleştirilemeyecek ve ödül kazanılamayacaktır.

Ödüllerin Kullanım Süresi ve Kapsamı

Kazanılan ParaPuan'ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar geri alınacaktır. ParaPuan'lar sadece QNB Finansbank üye iş yerlerinde ve QNB Finansbank POS’larında kullanılabilecektir. Kampanyaya dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım mümkün olmayacaktır.

Kampanyaya Katılım Yolları

QNB Finansbank müşterileri, otomatik fatura ödeme talimatlarını QNB Finansbank şubeleri, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığı aracılığıyla verebilirler. Kampanya, her müşteri için sadece bir kez geçerlidir ve toplamda en fazla 750 TL değerinde ParaPuan kazanılabilir.