Elektrik faturası beklenenden fazla gelenler! Faturanla birlikte PTT’ye gidene, destek ne kadar?

Elektrik faturası beklenenden fazla gelenler! Faturanla birlikte PTT’ye gidene, destek ne kadar?
Elektrik faturası beklenenden çok daha fazla gelenler dikkat! PTT’ye giderek elektrik faturası için yardım alabileceksiniz. Devlet açıklama yaptı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yaptığı yardımlar hız kesmeden devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir yardım projesine daha imza attı. Elektrik faturaları 130 TL’nin üstünde gelen tüm vatandaşlar sakın üzülmeyin. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu ailelere destek yardımı sunuyor. Elektrik faturası beklentilerinizin üstünde geldiyse sakın üzülmeyin. Devlet elektrik faturanız için sizlere destek vereceğini açıkladı. Son gelen elektrik faturanızı da alarak PTT şubelerinize gitmeniz yeterli olacaktır. Tüm vatandaşlara destek hizmeti sağlanacaktır. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bir yardım daha yapıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son olarak da elektrik faturalarından çok şikayet eden vatandaşlar için yardım yapacağını açıkladı. Tüm vatandaşlar detayları merak ederken yüzleri güldü. Vatandaşlar bu yardımı nasıl alabilecekleri konusu da büyük bir merak konusu oldu. PTT şubelerine giderek son gelen elektrik faturalarını ve TC kimlik kartlarını gösterdikleri takdirde bu yardımdan yararlanabilecekler. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yapılacak olan yardım için elektrik faturalarının 130 TL’nin üstünde olması şartı olduğunu açıkladı. Başka şart yok.

Elektrik faturası yardımı merak konusu oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı elektrik faturalarına yardım edeceğini duyurduktan hemen sonra tüm vatandaşlar bu yardımın ne kadar olacağını merak etti. Bu elektrik yardımı için kişi sayısına göre ödeme yapılacağı açıklandı. 1 kişilik bir aile için 130,19, 3 kişi yaşayan bir aile için 173,46 TL, 4 kişilik bir aile için 216,82 TL ve 5 kişi yaşamakta olan bir aile için bu miktar 260,19 TL şeklinde olmaktadır. Bu yardımı almak için tek şart faturanızın 130 TL’nin üstünde gelmiş olması gerekmektedir. TC kimlik kartınız ve son gelen faturanız ile birlikte PTT şubelerine gittiğiniz takdirde bu yardımdan faydalanabilirsiniz. Bu yardımın en büyük amacı faturası beklediğinden yüksek gelen vatandaşları bir nebze de olsun rahatlatmaktır.