Dün itibari ile hesaplara yatırıldı! Mutlaka hesaplarınızı kontrol edin: Paranızı almayı unutmayın

Dün itibari ile hesaplara yatırıldı! Mutlaka hesaplarınızı kontrol edin: Paranızı almayı unutmayın
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, üreticilere sevindirici bir haber verdi. Mazot ve gübre desteği ödemeleri için açıklama yaptı ve paraların hesaplara aktarılacağını duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanlığı, uzun süredir beklenen mazot ve gübre desteği ödemelerinin yapılacağını duyurdu. Bakan İbrahim Yumaklı, çiftçilere müjdeli haberi verdi.

Şanlıurfa'da Heyecanlı Bekleyiş

Bakan Yumaklı, Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada, pamuk üreticilerinin destek konusundaki beklentilerini bildiğini ifade etti. Şanlıurfa'nın Türkiye'nin önde gelen pamuk üretim merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Bakan, destek ödemelerinin önemini vurguladı.

1,6 Milyar Liralık Destek Yolda

Bakan Yumaklı, pamuk üreticilerine 1,6 milyar liralık mazot ve gübre desteği ödemesinin bugün hesaplara yatırılacağını müjdeledi. Bu haberle birlikte çiftçilerin ekonomik olarak rahatlayacağına dair umutlar arttı.

Hedef: Türkiye Yüzyılı!

Bakan Yumaklı, konuşmasında Türkiye'nin geleceği için belirlenen hedeflere ulaşmanın önemine değindi. Daha fazla çalışma ve yatırım yapılması gerektiğini vurgulayan Bakan, çiftçilere verilen desteğin ülkenin kalkınması için önemli bir adım olduğunu belirtti.