Dün akşam 18:00 itibari ile başladı! Banka hesaplarınıza yatacak: ATM'lerden alabilirsiniz

Dün akşam 18:00 itibari ile başladı! Banka hesaplarınıza yatacak: ATM'lerden alabilirsiniz
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, beklenen destek ödemeleri hakkında önemli bir duyuru yaptı. Bakan Yumaklı, paraların yarın saat 18.00'den itibaren hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, destek ödemeleriyle ilgili merakla beklenen açıklamayı yaptı. Bakan Yumaklı, anaç koyun, keçi desteği ve sürü yenileme desteği gibi birçok başlıkta toplam 3 milyar 870 milyon liralık hayvancılık destekleme ödemelerinin yarın saat 18.00'den itibaren üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu.

Bakan Yumaklı Van’da İncelemelerde Bulundu

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Van'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Van Valiliği'ni ziyaret ederek kentteki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Yumaklı, Türkiye'nin üreticinin yüzyılı yapma vizyonu doğrultusunda ülkedeki tarımsal alt yapının güçlendirilmesi hedefiyle çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Van’ın Tarımsal Potansiyeli Değerlendirildi

Bakan Yumaklı, Van'ın tarımsal potansiyelini değerlendirdi. Son 21 yılda yapılan yatırımlarla Van'da güçlü bir tarımsal alt yapı oluşturulduğunu vurgulayan Bakan Yumaklı, gelecek dönemde planlı ve verimli tarımsal üretimin destekleneceğini ifade etti. Van'da üretilen ürünlerin coğrafi işaret alarak markalaşma sürecine girdiğini de aktardı.

Tarım Sektörüne Yönelik Yenilikçi Adımlar

Bakan Yumaklı, tarım sektörüne yönelik yenilikçi adımların atıldığını belirtti. Gençlerin, kadınların ve aile işletmelerinin desteklenmesi, hayvan hastalıklarıyla mücadele, sürü verimliliğinin artırılması gibi konuların tarım politikaları çerçevesinde ele alındığını ifade etti.