Doğalgaz, elektrik, su faturası ödeyenler dikkat! Abonelere 500 TL iade edilecek

Doğalgaz, elektrik, su faturası ödeyenler dikkat! Abonelere 500 TL iade edilecek
Elektrik, su ve doğalgaz abonelerine özel bir kampanya duyuruldu. Bu kampanyadan yararlanan aboneler, fatura ödemeleri için 500 TL kazanma şansı yakalayacaklar.

Kampanya, 31 Mayıs’ta sona eriyor. İşte detaylar ve katılım koşulları. Halkbank, müşterilerine yönelik yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanyaya göre, kredi kartı veya vadesiz hesaplarından otomatik fatura talimatı veren müşterilere 500 TL ParafPara hediye edilecek. Kampanya, 2-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, Paraf Mobil uygulamasından "HEMEN KATIL" butonuna tıklamaları veya "FATURA" yazıp 3404’e SMS göndermeleri gerekiyor. Bu adımları tamamladıktan sonra, bireysel kredi kartı veya Halkbank’ta kayıtlı vadesiz hesap üzerinden otomatik fatura talimatı verilmeli.

Kampanya Detayları ve Koşulları

Her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda ise 500 TL ParafPara kazanılacak. Ödüller, 10 Haziran 2024 tarihinde kredi kartı veya vadesiz hesap üzerinden tanımlanacak. Talimatların iptal edilip yeniden verilmesi durumunda, bu talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecek.

Hangi Talimatlar Geçerli?

Sadece asıl kart üzerinden verilen otomatik fatura talimatları kampanyaya dahil edilecek. Talimatların iptal edilip başka bir müşteri tarafından yeniden verilmesi halinde, bu talimatlar da kampanyaya dahil edilmeyecek. Vadesiz hesaptan verilen talimatların iptal edilip kredi kartından verilmesi veya tam tersi durumda da kampanya geçersiz olacak.

ParafParaların Kullanım Şartları

Kazanılan ParafParaların geri alınmaması için, talimat verilen faturaların 6 ay boyunca ödenmesi gerekiyor. Aksi halde, yüklenen ParafParalar 6 ay sonunda geri alınacak. Kredi kartından verilen talimatlara göre yapılan fatura ödemelerinde, ödemenin gerçekleştiği tarihten itibaren nakit avans faiz oranı üzerinden faiz uygulanacak.

Talimat Nasıl Verilir?

Otomatik fatura talimatı vermek için Halkbank Mobil Uygulaması'na girerek "Ödeme/Vergi" sekmesinden "Otomatik Ödeme Talimatlarım" seçeneği üzerinden talimat verebilirsiniz. Ayrıca, Halkbank İnternet Şubesi'nden de "Ödeme" sekmesinden "Fatura Talimatları" bölümüne girerek yeni talimat girişi yapabilirsiniz.