Demir fiyatları tepetakla oldu! Kasım ayı inşaat demiri fiyat listesi

Demir fiyatları tepetakla oldu! Kasım ayı inşaat demiri fiyat listesi
Demir fiyatlarında son 1 haftadır düşüş yaşanıyor. İnşaat ve müteahhitlerin yüzünü güldürecek haber geldi. İnşaat demiri fiyatlarında düşüş derinleşiyor. Gün geçtikçe fiyatların aşağı yönlü hareket edeceği beklentisi arttı. Kasım ayı inşaat demiri fiyat listesi. Bugün inşaat demiri ne kadar oldu

Demir fiyatları tepetakla oldu! Kasım ayı inşaat demiri fiyat listesi - Aylar önce başlayan kriz sonrası inşaat demiri fiyatları hiç olmadığı kadar yükselişe geçti. Başlangıç olarak nedeni belli olmadığı öne sürülerek hafta başı fiyat listesinin geçen haftaya oranla ciddi oranda arttığı gözlemlendi. Sektör temsilcilerinin yapı ve mimarileri durma noktasına kadar getiren gelişme sonrası beklenen haber geldi. Bugün demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatlarında geçen hafta başından beri düşüş yaşanmakta. İnşaat ve müteahhitlerin yüzünü güldüren yeni haber geldi. İnşaat demiri fiyatları hiç olmadığı kadar düşmeye başladı. Gün geçtikçe de fiyat listesinin daha da düşeceği beklentisi artışa geçti. Kasım ayı inşaat demiri fiyat listesi. Bugün İnşaat demiri ne kadar oldu?

Kasım ayı inşaat demiri fiyat listesinde ivme aşağı yönlü hareket ediyor. Satış fiyatlarında istenilen müjde alım ve satım yapanların yüzünü güldürdü. Türkiye'de 12 ilde satımı gerçekleştirilen 'depo teslim' görevi gören ana merkezlerin satış fiyatları güncellendi. Ülkemiz dünyada demir üretiminde öncü ülkeler arasında yer alsa da inşaat sektörünün yaygın olması nedeniyle günden güne binlerce kişilik yapı inşa ediliyor. Her gün tonlarca demirin kullanıldığı Anadolu coğrafyasında üretim tüketimi karşılamadığı için talebin yoğunluğuna göre yurt dışından temin edilmektedir. Özellikle Çin'den aldığımız demir İskenderun ve İzmir limanlarından tüm Türkiye'ye yayılıyor.

İNŞAAT DEMİRİ DÜŞECEK Mİ?

Müteahhit ve sektör temsilcilerinin son günlerde en merak ettiği sorulardan biri arasında girmeyi başaran konu başlığı araştırılmaya başlandı. Elde edilen bilgilere göre, geçen aydan beri devamlı yükselerek 17 bandına dayanan demir fiyatlarında şimdilik azalış veya artış olmayacağı tahmin ediliyor.

KASIM AYI İNŞAAT DEMİRİ FİYAT LİSTESİ

İnşaat demir fiyatlarında ivme şimdilik aşağı yönlü ilerliyor. Güncellenen satış listesine göz atıldığında fiyatlar görenleri memnun etmekte. Beklenti fiyatlar düştükten sonra konut satışlarına da yansıması yönünde. Türkiye geneli kasım ayı inşaat demiri güncel fiyat listesi;

Hafta başı açıklanan listede en ucuz demir İzmir'de satılıyor. En pahalı demir fiyatı da Samsun'da satılmaktadır. Aylardır değişmeyen durum yine aynı yönde ilerlemekte.

ARALIK AYI İNŞAAT DEMİRİ FİYAT LİSTESİ

Aralık ayında fiyatların ne yönde hareket edeceği tahmin edilmemekle beraber Çin'e karşı kurulan ABD-Avrupa ortaklığında küresel alanda 100 milyar dolardan fazla hacme sahip demir sektöründe kıyasıya rekabet fiyatlara nasıl yansıyacağı merak konusu oldu. İvme yukarı ya da aşağı hareket edebilir.