Benzin, motorin, LPG için okkalı indirim! Arabasına yakıt alacaklara müjde

Benzin, motorin, LPG için okkalı indirim! Arabasına yakıt alacaklara müjde
İş Bankası, akaryakıt harcamalarınıza özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanya ile katılanlara puan verilecek ve bu puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan indirim yapılacak.

Benzin, motorin ve LPG alımlarında geçerli olan bu kampanya ile yakıt masraflarınızı daha ekonomik hale getirebilirsiniz. İş Bankası'nın Maximum Mobil uygulaması aracılığıyla sunulan bu kampanya, yakıt alışverişlerinizde avantajlı fırsatlar sunuyor. Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan bu kampanyadan faydalanmak için yapmanız gerekenler oldukça basit.

Öncelikle, Pazarama Araçta Öde menüsünde bulunan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil istasyonlardan alışveriş yapmanız gerekiyor. Ardından, farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ikinci ve sonraki 750 TL ve üzeri her alışverişinizde 25 TL MaxiPuan kazanacaksınız. Toplamda ise 125 TL'ye kadar MaxiPuan kazanma şansınız bulunuyor.

Kazanılan MaxiPuanlarınızı Kullanma Süresi

Kampanya kapsamında kazandığınız MaxiPuanları yalnızca Maximum Mobil üzerinden yapacağınız akaryakıt alışverişlerinde kullanabilirsiniz. Bu MaxiPuanlar 3 Nisan 2024 tarihinde kartınıza yüklenecek ve son kullanma tarihi 30 Mayıs 2024 olarak belirlenmiştir.

Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Kampanyadan bir müşteri sadece bir kez faydalanabilir ve en fazla 125 TL MaxiPuan kazanabilir. Ayrıca, ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamazlar.

İş Bankası'nın akaryakıt kampanyası, yakıt alışverişlerinizi daha ekonomik hale getirerek tasarruf etmenize yardımcı oluyor. Bu avantajlı fırsattan faydalanmak için hemen harekete geçebilirsiniz.