Benzin, motorin, LPG için duyuruldu! Kamu bankası müdahalesi geldi: Büyük indirim var

Benzin, motorin, LPG için duyuruldu! Kamu bankası müdahalesi geldi: Büyük indirim var
Akaryakıt fiyatlarının sürekli değiştiği günümüzde, bankaların sunduğu akaryakıt kampanyaları büyük ilgi görüyor.

Ziraat Bankası, akaryakıt harcamalarında geçerli yeni kampanyasını müşterilerine duyurdu. İşte Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyasıyla ilgili tüm detaylar ve koşullar...

Akaryakıt Harcamalarına Özel Kampanya

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine yönelik çeşitli avantajlar sunmaya devam ediyor. Benzin, motorin ve LPG harcamalarında geçerli olacak bu kampanya ile müşteriler, harcamaları karşılığında Bankkart Lira kazanabilecekler. Kampanya kapsamında, 30 Haziran 2024 tarihine kadar akaryakıt alışverişi yapanlara 175 TL değerinde Bankkart Lira hediye edilecek.

Kampanya Şartları ve Detaylar

16 Mayıs - 30 Haziran 2024 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya, Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında yapılacak alışverişlerde geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr veya SMS ile başvuru yapılması gerekmektedir. SMS ile başvuru için, “TE2024” yazarak 4757'ye mesaj göndermek yeterli olacaktır. KKTCell kullanıcılarının ise +905327524757 numarasına SMS göndermeleri gerekmektedir.

Kampanya Katılım Koşulları

Kampanya, müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İlgili alışverişlerin Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında ve Bankkart

POS cihazlarında yapılması gerekmektedir.

Aynı gün içerisinde yapılacak 750 TL ve üzeri harcamalardan sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.

Kampanya dönemi boyunca yapılan işlemlerin iptal veya iadesi durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Kazanılan Bankkart Liraların Kullanımı

Kampanya koşullarını yerine getiren müşterilere, 7 Temmuz 2024 tarihinde Bankkart Liralar yüklenecektir. Bu Bankkart Liralar, 7 Ağustos 2024 tarihine kadar Bankkart anlaşmalı TotalEnergies istasyonlarında akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde kullanılabilecektir. Kullanılmayan Bankkart Liralar ise 8 Ağustos 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kimler Yararlanabilir?

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business sahibi müşteriler, hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleri ile kampanyadan yararlanabilirler. Ancak, Bankkart ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir ve ek kartlar ile sanal kartlar üzerinden yapılan harcamalar, asıl kart sahibinin harcamalarına eklenir.

Ek Bilgilendirme

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Ödül kazanımına ilişkin bilgiler, slip üzerinde ve Bankkart Mobil uygulamasında yer alacak, ayrıca SMS ile de bilgilendirme yapılacaktır.