Beklenen haber geldi! Destek ödemeleri bugün 18:00'da başladı

Beklenen haber geldi! Destek ödemeleri bugün 18:00'da başladı
Bugün saat 18.00 itibarıyla tarımsal destek ödemeleri hak sahiplerinin hesaplarına yatacak.

Ödeme bekleyen çiftçiler için sevindirici haber geldi. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, destek ödemelerinin TC kimlik numarasının son hanesine göre gerçekleştirileceğini belirtti. Yapılan açıklamada, ödeme günü ve saati de açıkça ifade edildi. Buna göre, ödemeler bugün başlayacak.

TC Kimlik Numarasına Göre Ödeme Planı

Tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilere ulaştırılacak. Ödemeler, çiftçilerin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacak. Bakan Yumaklı'nın yaptığı açıklamada, TC kimlik numarasının sonu 6 ve 8 ile bitenlerin ödemelerinin 17 Mayıs saat 18.00'den sonra hesaplara yatacağı duyuruldu.

Çiftçilere Büyük Destek

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, tarımsal destek ödemelerinin hesaplara aktarılmaya başlandığını bildirdi. Bakan Yumaklı, "Toplamda 944 milyon 907 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına yatırıyoruz." şeklinde bir açıklama yaptı.

Destek Ödemeleri Ne Zaman Hesaplara Geçecek?

Destek ödemeleri bugün çiftçilere ulaştırılacak. TC kimlik numarasının son hanesi 6 ve 8 olan hak sahiplerinin ödemeleri 17 Mayıs saat 18.00'den sonra hesaplarına geçecek. Bakan Yumaklı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada bu durumu duyurdu ve ödemelerin başladığını belirtti.

Çiftçilere Yönelik Destek Ödemeleri Başladı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, yaptığı açıklamada toplam 944 milyon 907 bin TL tutarındaki tarımsal destek ödemelerinin çiftçilerin hesaplarına aktarılacağını belirtti. Bu ödemeler, çiftçilerin TC kimlik numaralarının son hanesine göre yapılacak.

Bakan Yumaklı'dan Çiftçilere Müjde

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, destek ödemelerinin hesaplara yatmaya başladığını bildirdi. Yumaklı, "Toplamda 944 milyon 907 bin TL tarımsal destekleme ödemesini çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz." dedi. Bu ödemeler, çiftçilerin TC kimlik numarasının son hanesine göre belirlenen ödeme takvimine göre yapılacak.