Banka kartı sahibi olanlara 2.500 TL verilecek! Tamamen karşılıksız olarak veriliyor: Kart hesaplarına yatacak

Banka kartı sahibi olanlara 2.500 TL verilecek! Tamamen karşılıksız olarak veriliyor: Kart hesaplarına yatacak
Banka tarafından kart sahiplerine 2 bin 500 lira para veriliyor! Başvuru yapan kart sahipleri kampanyadan yararlanabiliyor ve karşılıksız olarak verileceği bildirildi.

İş Bankası müşterilerine sunduğu avantajlı kampanyaları duyurmaya devam ederken bu kampanyaya katılanlara hediye verileceği bildirildi. Başlatılan Maxipuan kampanyası İş Bankalı olanlara fırsat oldu. Banka, kampanyaya sahil olan müşterilerine 2500 TL hediye edileceği ifade edildi.

Banka tarafından bu kampanyanın tüm ayrıntıları paylaşıldı. Maxipuan kampanyası kapsamında İş Bankası kredi kartı sahipleri her harcamalarında Maxipuan biriktirebildiği belirtilerek olduğu bildirildi.

2.500 TL HEDİYE EDİLECEK 

Konu ile ilgili olarak İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, TatilBudur’dan Maximum özellikli kredi kartları veya Bankamatik Kartı ile tek seferde yapılacak 15.000 TL – 22.499 TL arası peşin veya taksitli ilk alışverişe 1.000 TL MaxiPuan, 22.500 TL – 29.999 TL arası peşin veya taksitli ilk alışverişe 1.750 TL MaxiPuan, 30.000 TL ve üzeri peşin veya taksitli yeni tatil rezarvasyonuna 2.500 TL MaxiPuan verileceği ve 5 Temmuz'a kadar devam ettiği ifade edildi.

30 EYLÜL'DE GERİ ALINACAK 

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 2.500 TL MaxiPuan kazanabildiği belirtilerek Kampanyadan kazanılan MaxiPuanlar 8 Ağustos 2023 tarihinde en son alışveriş yaptığınız kartınıza yüklenecek olup, kullanılmayan MaxiPuanlar 30 Eylül 2023 tarihinde geri alınacağı bildirildi.

Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacağı belirtilen İş Bankası duyurusunda Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacağı ifade edildi.

Türkiye İş Bankası A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.