Banka kartı olanlara hediye edilecek! Kartınıza bedava 1.000 TL yatırılacak

Banka kartı olanlara hediye edilecek! Kartınıza bedava 1.000 TL yatırılacak
Garanti BBVA, müşterilerini sevindirecek bir duyuru yaparak 1000 TL değerinde hediye dağıtıyor. Banka tarafından başlatılan kampanya, 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak.

Garanti Bankası, müşterilerini memnun etmek adına özel bir kampanya başlattı. Garanti BBVA şubesine gitmeden müşteri olanlara 1000 TL hediye verilecek. Kampanya kapsamında, bireysel kredi kartı başvurusu yapanlar onaylandığında 1000 TL harcamada 1000 TL bonus kazanacak.

Kampanya Detayları ve Şartları

Garanti BBVA'nın duyurduğu kampanyaya katılmak isteyenlerin Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartı başvurularını Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapmaları gerekiyor. Ancak, kampanya bazında belirli kartlar ve durumlar dahil değildir.

Bonus Kazanmanın Püf Noktaları

Garanti BBVA tarafından belirlenen kampanya kapsamında, 1-31 Mart tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil'i indirip, Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, 20 Nisan'a kadar yapacakları 1000 TL ve üzeri ilk harcamada 1000 TL bonus kazanacaklar.

Bonusların Kullanım Süresi ve Detayları

Kazanılan bonuslar 25 Nisan - 25 Mayıs 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Ancak, kullanılmayan bonuslar 26 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacak. Kampanya müşteri bazında düzenlenmiş olup, her müşteri en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Özel Şartlar ve İstisnalar

Kampanyaya katılırken dikkat edilmesi gereken özel şartlar bulunmaktadır. Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler bu kampanyaya dahil edilmemiştir.

Garanti BBVA, müşterilerine sunulan bu avantajlı kampanya ile dikkat çekerken, kazanılan bonusları kullanma ve detaylı bilgi alma imkanı sağlıyor.