Aydem Perakende ve Gediz Perakende’den Çiftçilere Özel Destek

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’den Çiftçilere Özel Destek
Aydem Perakende ve Gediz Perakende, çiftçilere destek olmaya devam ediyor.

Denizbank ile yapılan yeni iş birliği kapsamında, çiftçiler elektrik faturalarını Denizbank Üretici Kart ile Aydem ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nde dört aya varan vade seçenekleriyle ödeyebilecekler. Ayrıca, bir ay vadede %0 faiz imkanı sunulacak ve ödemeler hasat zamanında yapılabilecek.

Çiftçilere Özel Kredi Kolaylığı

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, Denizbank ile çiftçiler için avantajlı bir anlaşma imzaladı. Denizbank’ın çiftçilere sunduğu Üretici Kart’ın avantajları genişletildi. Bu kartla, Aydem ve Gediz Perakende Müşteri İlişkileri Merkezleri’nde elektrik faturalarını dört aya kadar vadeli ödeme imkanı sağlanacak. İlk ay için %0 faiz imkanı sunulan bu kampanya ile çiftçiler, ödemelerini hasat zamanında yapabilecekler.

Destek İçin Gerekli Adımlar

Bitkisel üretim ve hayvancılık yapan çiftçilik belgesi sahibi üreticilerin bu iş birliğinden faydalanabilmeleri için en yakın Denizbank şubesine giderek Üretici Kart başvurusunda bulunmaları yeterli. Kampanya ile ilgili daha ayrıntılı bilgi Aydem ve Gediz Perakende hizmet noktalarından, web sitelerinden ve 0850 800 0 186 numaralı çağrı merkezinden öğrenilebilir.

Aydem Perakende’nin Misyonu

Enerji sektöründe 40 yıllık deneyime sahip olan Aydem Enerji Grubu’nun bir parçası olan Aydem Perakende, Aydın, Denizli ve Muğla’nın görevli tedarik şirketi olarak 2008 yılında faaliyete başladı. Türkiye’nin ilk özelleşen elektrik perakende şirketi olan Aydem Perakende, 81 ilde 2 milyondan fazla noktada enerji sağlıyor ve Türkiye’nin enerjisi ile ekonomisine katkı sağlıyor. Sürdürülebilir bir gelecek için enerji çözümleri üretmeyi amaçlayan Aydem Perakende, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi hizmetleri ile dikkat çekiyor. Çalışma politikaları ve inovatif uygulamaları sayesinde Great Place to Work® Enstitüsü tarafından “Harika İş Yeri” sertifikasına layık görüldü ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer aldı.

Gediz Perakende’nin Rolü

Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş., 2013 yılında İzmir ve Manisa illerinin görevli tedarik şirketi olarak kuruldu. Aydem Enerji bünyesinde yer alan Gediz Perakende, 3 milyondan fazla noktada 12 milyondan fazla insana enerji hizmeti sunuyor. Sürdürülebilir enerji çözümleri geliştirmeyi misyon edinen Gediz Perakende, müşteri odaklı yaklaşımı ve geniş hizmet ağı ile faaliyetlerini sürdürüyor. Çalışanlarına verdiği değer ve yarattığı güçlü kurum kültürü ile Great Place to Work® Enstitüsü tarafından “Harika İş Yeri” olarak sertifikalandırıldı ve “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde yer aldı.