Akbank kartı olanlar dikkat! Bu gece 23:59'a kadar mutlaka başvurun: Hediye edilecek

Akbank kartı olanlar dikkat! Bu gece 23:59'a kadar mutlaka başvurun: Hediye edilecek
Akbank, kart sahibi vatandaşlara son kampanya uyarısını yaptı. Banka, önceden duyurduğu kampanyanın bugün sona ereceğini duyurdu ve her müşterinin 2 bin TL indirim kazanacağını bildirdi.

Kampanyaya katılım sağlamak için bugün saat 23.59’a kadar başvuruda bulunmak gerekiyor. Kampanya detaylarında, başvuruların son onay tarihinin 31 Mart olduğu belirtiliyor.

Akbank'tan Gelen Kampanya Açıklaması

Akbank, market ve gıda sektörlerinde geçerli olan kampanyasının bugün sona ereceğini bildirdi. Bankanın açıklamasına göre, mobilden Akbanklı olanlar Axess veya Wings'e başvurarak belirli harcamalardan indirim kazanacak.

Kampanya Kazanımları ve Koşullarampanyadan elde edilecek indirimler, belirli koşullar altında gerçekleştirilecek. Örneğin, katılımcıların belirli bir süre boyunca Akbanklı olmaları ve belirli harcamalar yapmaları gerekiyor.

Kampanya Katılım Kanalları ve Uyarılar

Akbank, kampanyaya katılım için farklı kanallar sunarken, katılımcılarına uyarılarda da bulunuyor. Bu uyarılar arasında, kart sahiplerinin şifrelerini belirlemeleri ve kurye akışını tamamlamaları da bulunuyor.

Banka, kampanya koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talep etme ve kampanyayı durdurma yetkisine sahiptir. Bu nedenle, katılımcılar kampanya koşullarını dikkatlice takip etmelidirler.