Akaryakıt ve otogaza iade para ile büyük indirim yapılacak! Arabası olanlara çok büyük müjde

Akaryakıt ve otogaza iade para ile büyük indirim yapılacak! Arabası olanlara çok büyük müjde
Ziraat Bankası, Bankkart sahipleri için düzenlediği akaryakıt kampanyasıyla milyonlarca sürücüyü sevindiriyor. Kampanya kapsamında, belirli harcamalara karşılık 175 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı sunuluyor.

Ziraat Bankası'nın akaryakıt kampanyası, 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart sahipleri, kampanyaya Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr üzerinden katılım sağlayabilecekler.

750 TL ve Üzeri 4. Akaryakıt veya Otogaz Harcamasına 175 TL Lira Hediye!

Bankkart sahipleri, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan tek seferde 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz harcamalarında 175 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaklar.

Hesap Kesim Tarihine Kadar Kullanılabilir!

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 175 TL Bankkart Lira kazanabilir. İşlemler Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılmalıdır. Kazanılan Bankkart Liralar, 5 Nisan 2024 tarihinde yüklenecek ve hesap kesim tarihine kadar kullanılabilecektir.

Ek Kartlar ve Ücretsiz Kartlar Dahil Değildir!

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek ve kazanılan Bankkart Liralar 5 Nisan 2024 tarihinde yüklenecektir.

İptal/İade İşlemleri ve Ücretsiz Kartlar Hariç

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacak ve Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.