Akaryakıt ve otogaz müjdesi geldi! Aracı olanlar dikkat: Benzin motorin veya LPG'ye dev indirim

Akaryakıt ve otogaz müjdesi geldi! Aracı olanlar dikkat: Benzin motorin veya LPG'ye dev indirim
İş Bankası, akaryakıt fiyatlarının yüksekliği karşısında sürücülere nefes aldıracak bir kampanyayı duyurdu. Benzin, motorin ve LPG harcamalarına özel olarak düzenlenen bu kampanya ile banka, müşterilerine para ödülü sunmaya kararlı.

Kampanya kapsamında kazanılan puanlar ise bir sonraki yakıt alımında kullanılabilecek. Bu doğrultuda kullanılan puanlarla beraber yakıt alımında toplam 75 TL indirim yaptırılacak.

İş Bankası tarafından başlatılan akaryakıt kampanyası, dün itibariyle yürürlüğe girdi ve 31 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Kampanya kapsamında Maximum Kart sahiplerine özel fırsatlar sunulacak.

Maximum Kart ile Akaryakıt İstasyonlarında Avantajlı Alışveriş

Maximum Kart sahipleri, 9 - 31 Mart 2024 tarihleri arasında Maximum anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları tek seferde 1.500 TL ve üzeri ilk akaryakıt ya da otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanma şansına sahip olacaklar.

Ödül Kullanım Detayları

Bu özel kampanyadan yararlanan müşteriler, kazandıkları MaxiPuan'ları 09.04.2024 tarihinde kartlarına yüklenecek. MaxiPuan'lar, 31 Mayıs 2024'e kadar kullanılabilecek. Kampanya kapsamında bir müşteri yalnızca bir kez faydalanabilir ve kazanabileceği maksimum ödül miktarı 150 TL MaxiPuan'dır.

Kampanya Şartları ve Kullanım Bilgileri

Bankanın POS'larından gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil edilecek. Kampanyadan faydalanmak için müşterinin kampanya kriterlerini yerine getirmesi ve en son kullanılan kartın Maximum Kart olması gerekiyor. Ayrıca, kampanya kapsamında kullanılan en son kredi kartının Maximiles özellikli olması durumunda, kazanılan MaxiPuan'lar MaxiMil'e dönüştürülebilecek ve isteğe bağlı olarak MaxiPuan veya MaxiMil olarak kullanılabilecek.

MaxiPuan Kullanım Avantajları

MaxiPuan'lar, Maximiles kredi kartları ile uçak bileti alımlarında ve otel rezervasyonlarında kullanılabilecek. Ancak, açık avans bulunması durumunda, kazanılan MaxiPuan'lar ile avans kapatılamayacak.